Skip to main content

ik probeer AdGurd home te installeren, alleen kan maar een dns record aanpassen de Experiabox
lees hier onder de uitleg
 

AdGurd Home onRouter

Deze setup zal automatisch alle apparaten die op uw thuisrouter zijn aangesloten dekken en u hoeft ze niet allemaal handmatig te configureren.

  1. Open de instellingen pagina voor uw router. Meestal kunt u deze vanuit uw browser openen via een URL (zoals http://192.168.0.1/ of http://192.168.1.1/). Mogelijk wordt u gevraagd om het wachtwoord in te voeren. Als u het niet meer weet, kunt u het wachtwoord vaak opnieuw instellen door op een knop op de router zelf te drukken. Voor sommige routers is een specifieke toepassing vereist, die in dat geval al op uw computer / telefoon moet zijn geĂŻnstalleerd.
  2. Zoek de DHCP/DNS-instellingen. Zoek naar de DNS-letters naast een veld dat twee of drie reeksen nummers toestaat, elk verdeeld in vier groepen van Ă©Ă©n tot drie cijfers.
  3. Voer je AdGuard Home server adressen daar in.
  4. Je kan de DNS server niet aanpassen op sommige routers. In dat geval kan het een oplossing zijn om AdGuard Home te definiëren als een DHCP server. Je kan ook in de handleiding van je router kijken hoe je een DNS server aanpast.

Hoi @webronckhorst, welkom. 

Ik heb hier zelf zo geen idee van, misschien komt er nog iemand die het weet. Want je hebt gewoon de stappen doorlopen? En waar loop je vast?

Misschien vind je nog meer extra in het topic op tweakers.Â