Skip to main content

Ik heb een B&B in de tuin en heb hier wifi en ook een tv ontvanger. Wifi werkt tegenwoordig erg slecht (verliest signaal steeds). De TV-ontvanger is helemaal ontregeld en geeft afwisselend foutcode F845/F846. Laatst de tv ontvanger gewisseld met de tv ontvanger ‘gewoon’ in huis en toen deed ie het wel weer. In de B&B komt het signaal via een wifi-connector (TP-link) binnen (dus via het stroom netwerk). Het werkte eerst wel naar behoren; nu niet meer te doen.

Graag snel advies

D.R. Douma

Goedenavond @DerkD, welkom! Heeft u dit al eens geprobeerd?

En wat voor type tv-ontvanger heeft u? Als het een Motorola is dan kunt u via deze info omruilen:via deze onderstaande link kun je de Motorola omruilen voor een nieuwere versie TV ontvanger: Apparatuur omruilen. Dit kun je doen als je op je eigen thuisnetwerk zit, dan controleert het systeem je aangesloten apparatuur. Zorg ervoor dat de tv-ontvangers dan nog zijn aangesloten zodat het systeem ze herkent en een omruilverzoek in gang kan zetten, anders werkt deze tool niet.

Laat u me nog even weten of het geholpen heeft en gelukt is? En is het niet mogelijk om een kabel te trekken?


Je ... moet gewoon een kabel leggen. Dat is de enige oplossing. Dat netwerk via het stroomnet, dat kan leuk werken. Maar als het niet meer werkt, dan heb je gewoon pech. Kabel is echt de enige goede oplossing. 


Reageer