Skip to main content

Ik heb na een reparatie aan mijn soundbar (voor de speakers zelf) ineens een probleem met de verbinding van de soundbar. De verbinding is er voor 10 a 15 minuten en valt dan ineens weg.

Al vanalles geprobeerd, niks helpt. O.a. dit topic:

https://forum.kpn.com/thuisnetwerk%2D72/verbindingsproblemen%2Dharman%2Dkardon%2D543554?tid=543554

Er was nog een oplossing en dat is een extra access point.

Nu vraag ik me af of het volgende niet hetzelfde is?

In de instellingen van het modem (box 12) kun je een extra wifi netwerk instellen. En dan 2.4 en 5 apart. Als ik dan alleen 2.4 aanzet en mijn soundbar verbind met dit netwerk zou hij het moeten doen. Zou dit ook een oplossing kunnen zijn ipv een access point?

Alleen krijg je dan het volgende probleem dat mijn device dan niet met hetzelfde netwerk verbonden is waardoor ik dus geen Spotify oid kan aanzetten vanaf mijn device. En omdat mijn andere citation niet met hetzelfde netwerk is verbonden krijg je dat dit ook weer niet werkt samen

Toevoeging: helaas het verbinden met extra 2.4 netwerk heeft geen zin. Weer valt de verbinding weg...

https://forum.kpn.com/internet-9/na-update-oktober-2023-valt-wifi-regelmatig-weg-602184?tid=602184&fid=9

Ik lees ook over een update. Precies in de tijd dat mijn soundbar ter reparatie was is dus het modem geupdated? En nu werkt de soundbar dus niet meer. Zou dit met elkaar te maken kunnen hebben?

 

Heeft iemand tips of een oplossing hiervoor?

Hallo @Laikos1 , waarom ben je niet verdergegaan in je vorige topic?

@BruisTablet had daar nog een aantal opmerkingen en vragen geplaatst. Het is denk ik handiger om daar verder te gaan dan om een nieuw topic te openen.