Skip to main content

Mijn iPhone hotspot is wel zichtbaar op mijn iPad maar blijft maar draaien. Uiteindelijk komt er de medeling in rood dat er geen internetverbinding is. What to do?

Hoi @Pieter39 en welkom op het forum! Leuk dat je ons gevonden hebt. :smile: Kun je andere apparaten wel met de hotspot van je iPhone verbinden, of lukt het met meerdere apparaten niet? Heb je je iPhone en je iPad ook al eens opnieuw opgestart? Ik ben benieuwd naar de resultaten! 


Hallo, op geen der andere iPads hierthuis werkt het niet. 

Gereset, opgestart heb ik al een paar keer gedaan: geen resultaat helaas.

ik begrijp het niet goed. Maanden geleden toen ik het nodig had functioneerde het wel.

ik vertrouw op jullie kundigheid!!


Hallo, op geen der andere iPads hierthuis werkt het niet. 

Dit is best wel een lastige zin. :wink:

 

Wat voor een foutmelding krijg je?


Geen foutmelding is te zien. Mijn hotspot krijg ik op mijn iPad wel te zien maar blijft maar draaien (...) voordat  er een vinkje komt.

 


Goedemorgen, na gisteren geen reactie meer van jullie?

inmiddels zelf Apple gebeld en probleem voorgelegd. Zij komen tot de conclusie dat KPN als carrier dit kan oplossen. Voor zover ik hun Engels begreep iets te maken met de percentages gebruik van mij. Vooral omdat hij het in het verleden WEL werkte die hotspot!

graag bericht over de voortgang.


Hi Pieter. Sanne is er vandaag niet, maar denk graag met je mee. Mijn verwachting is juist dat het bij de iPhone ligt aangezien meerdere iPads niet kunnen verbinden als ik dat goed begrijp. Internet werkt wel gewoon op de iPhone neem ik aan?

Welke iOS staat op de iPhone? Zijn er wellicht updates beschikbaar voor de iPhone? 


Beste Paul,

ik word er een beetje moe van als niet specialist…..mijn iPhone doet het uitstekend en heeft de 

laatste update. Door Apple allemaal gecontroleerd. Is de opmerking van Apple - wellicht krikkemikkig overgedragen - geen handvat voor jullie? Wie het ook doet.

groet,

pim rijnders


Ja ik snap dat het frustrerend is, maar de opmerking van Apple zegt mij vrij weinig eerlijk gezegd. Wat voor “percentages”? Het zegt niet zoveel eerlijk gezegd.

Dit al geprobeerd toevallig? iPhone geforceerd herstarten

In een uiterste poging kun je nog een reservekopie maken, en het toestel echt resetten, maar dat is wat meer gedoe, dus laten we dat proberen te voorkomen.


Is het met de tips van Paul gelukt om de hotspot aan de praat te krijgen @Pieter39? Ik ben benieuwd! 


Geforceerd starten heb ik al een paar keer gedaan. Jammer dat jullie het Apple advies niet kunnen volgen. Mijn gebrekkige overdracht zal er wel mee te maken hebben.

ik zal mij wel wenden tot een van jullie winkels…

bedankt verder.


Ik hoop dat de oplossing in de winkel snel gevonden is. Mocht het daar opgelost zijn, wil je hier dan delen wat de oplossing was? Ik ben benieuwd!


Reageer