Skip to main content

toestel vraagt om pukcode maar hij ontgrendeld niet als ik het gebruik

Hallo @vaneijk , kijk dan even in MijnKPN wat je huidige PUK-code is, die is misschien wel anders dan je denkt en als je de PUK-code na 10x verkeerd intoetst is je telefoonkaart definitief geblokkeerd.


Goedenavond @vaneijk, welkom op het Forum en bedankt voor jouw bericht!

Op het moment dat er gevraagd wordt om een pukcode en deze juist ingevoerd wordt, komt er een scherm tevoorschijn waar je een nieuwe pincode moet invoeren om in je toestel te komen. Deze moet je, voor de zekerheid (typefouten), 2 keer invoeren. Is dat wat je ziet nadat je de pukcode hebt ingevoerd?

De pukcode kan je inderdaad via MijnKPN inzien, of online opvragen.

De pincode van je vergrendelscherm kunnen we helaas niet achterhalen. Ben je deze vergeten? Dan werkt het in de meeste gevallen om meerdere keren (binnen een minuut) de foutieve code in te voeren. Dan moet je de optie krijgen 'wachtwoord (of pincode) vergeten'. Je moet dan wel inloggen met je, bij Android, Google account.

Kan je aangeven of je hiermee geholpen bent? Zo niet, dan hoor ik het graag en helpen we je alsnog verder! Wil je dan wel je probleem iets uitgebreider omschrijven, en aangeven wat je al getest hebt?


HET PROBLEEM IS SPONTAAN WEER OPGELOST DANK JE


HET PROBLEEM IS SPONTAAN WEER OPGELOST DANK JE

Fijn om te horen. Je weet ons anders wel te vinden. :) 


Reageer