Skip to main content

Lees dat de storing over is.

Bij mijj dus niet. Nog steeds geen vaste telefoon en reset hielp niet. Wat nu?

Hoi @Josses008K, de storing is inderdaad verholpen. Wel lezen en horen we nog een aantal berichten dat het bij sommige mensen nog niet is opgelost. De modem reset heb je al gedaan dus, zonder oplossing. 

Zou je jouw forumprofiel volledig kunnen invullen en een seintje geven als je dat hebt gedaan? Dan kan ik jouw gegevens doorgeven aan de specialisten.


heb ik gedaan


ook internet erg traag allemaal


Dank je @Josses008K, ik heb de gegevens doorgegeven aan de specialisten zodat zij voor de telefonie kunnen kijken.

Het internet zou niet moeten worden beïnvloed door die situatie. Hoe meet je dat precies, is dat met een kabel of draadloos? Hoe snel is het precies als je een speedtest doet en hoeveel was het eerder?


draadloos download 20.4 upload 9.5


En hoeveel was dat voorheen?

Zou je ook een speedtest met een kabel kunnen doen, ter vergelijk? Als de snelheid met een kabel welk meer is, dan kan je de Wifi Manager doen. De bekabelde speedtest kan aangeven of het signaal wel goed aankomt bij de modem.


Voorheen weet ik niet meer.

bekabeld is download 44.4 upload 9.5


@Josses008K we gaan vanaf 13:00 uur modems die door de storing getroffen zijn van afstand opnieuw opstarten. Dit kan betekenen dat heel even kort je diensten wegvallen. Wel is dat dus een goed iets. Daarmee zetten we namelijk de oplossing naar je door. 🙂


Dank voor het bericht, dan weet ik tenminste waar ik aan toe ben.

Fijn dat ik op de hoogte werd gebracht👍


ik heb tot op heden nog steeds geen verbinding met mijn vaste telefoon🙄


Ook na herstart van het modem niet @Josses008K. Anders gaan ze vannacht waarschijnlijk vanuit onze kant nog herstarten. Wil je dan morgen laten weten op het opgelost is. 


NEE, Ook na herstart modem geen vaste telefoonverbinding.

ik zal morgen laten weten.


Balen. Hopelijk werkt het morgen wel. Zo niet, trek aan de bel, gaan wij kijken wat wij daaraan kunnen doen. 


Helaas, vandaag nog steeds geen vaste telefoonverbinding


Ai.. Zou je in jouw profiel het betreffende telefoonnummer willen plaatsen? Ik krijg de melding dat het telefoonnummer dat ik heb staan niet geregistreerd is. Dus ik wil even zeker weten dat we het over hetzelfde nummer hebben. Mocht dat zo zijn, zal ik een ticket aanmaken en wordt er contact met je opgenomen. Kan dat op het 06-nummer eindigend op -253?


Heb ik gedaan, ja mobiel eindigt idd op genoemde cijfers😊

en ik ben hierop bereikbaar


Ik heb nog even een reset gedaan vanuit onze kant voor de zekerheid. Zou je eens kijken of het inmiddels weer werkt? Wellicht moet je je modem even herstarten. Mocht dat niet zo zijn, maak ik alsnog een ticket voor je aan. 


Even een tussendoor vraagje.

Hoe nu verder?🙄


Ja,  Geweldig hij doet het weer.

Heel erg fijn en hartelijk dank vanaf mijn kant😄👍

 


Top!