Skip to main content

 

Hoi @Rietmassink . Wat een verschrikkelijk naar verhaal.

Naar wie heb jij deze mail gestuurd? Ik wil je niet helemaal ontmoedigen maar KPN mail niet meer met klanten. Vandaar dat ik even benieuwd ben.

In je profiel zie ik volgens mij al de gegevens van je moeder. Kun je daar ook nog het vaste nummer van je moeder bijzetten en mij een seintje geven als je dat gedaan hebt?

 


Heb t vaste telefoonnummer van mijn moeder in mijn profiel gezet.

 

 


Ik heb een collega gemaild die gespecialiseerd is in dit soort zaken. Zodra ik een reactie heb, laat ik dat weten.


We hebben een eerste reactie ontvangen, @Rietmassink. We wachten op Pretium, die moet iets doen. Alleen is mij nog niet helemaal duidelijk wat dat is, en hoe lang dat nog gaat duren. Dus daar heb ik aanvullende vragen over gesteld. Zodra we meer weten komen we hier terug! 


Ik heb een toevoeging binnen: we hopen dat het vandaag nog opgelost wordt, maar dat kan ik helaas niet garanderen. We houden het in de gaten en laten het weten zodra we verdere updates hebben.


Oké nou ben benieuwd of het dan eindelijk vandaag zover mag komen....


Hi @Rietmassink, zou je ons kunnen laten weten of dit nu goed werkt?


Hij doet t nog steeds niet hoor! Schande! Sorry geen woorden voor😥  zo met mn moeder te doen..

verian, die de persoonsalarmering in handen heeft spreekt van levensbedreigende situatie, en dat is t ook!


Volledig mee eens. Ik ga hier weer flink aan de bel trekken! Ergens lijkt het niet goed te gaan tussen de oude provider en ons.


Joh! Alex, het gaat al bijna 4 weken 'ergens' niet goed bij jullie! We hebben inmiddels de zolder vol met excuses en sorry's en 'wat vreselijk vervelend'... Het is toch te gek voor woorden dat geen van jullie zijn/haar beloftes nakomt! Als m'n zus bij elke "ik bel u terug" €5 zou zou krijgen, dan had ze daar een heerlijke vakantie van kunnen boeken! LOS HET OP! 


Wat is dit toch raar je hoeft alleen maar een knopje of schakelaar omtezetten en klaar. Dit slaat gewoon nergens op om zo vrouwtje hier mee lastig te vallen. En dan wil ik het niet over de installatie hebben van de modem die ze geplaatst hebben, wat een prutsers . Los het op KPN en wel nu,heel simpel punt uit in orde maken die zooi.


Helaas bleek er meer te moeten gebeuren dan alleen een knopje omzetten. Maar dat dit zo lang heeft moeten duren is heel kwalijk. Ik las zojuist dat het nummer geactiveerd is, @Rietmassink Zou je willen controleren of het werkt en het hier kunnen laten weten? 


Heb net gebeld, gaat wel over maar mn moeder hoort niks. 


Nee Bart mijn broer is er nu ook en hij zegt hetzelfde, ze horen de telefoon niet overgaan als we bellen


@Rietmassink Ok. Om even uit te sluiten. Kan er wel met het nummer worden gebeld? 


nee ze kan niet gebeld worden en niet zelf bellen

 


Duidelijk, @Rietmassink Ik geef het door en kom met een update zodra deze er is. 


het zal toch niet zo zijn dat ze wèèr het weekend ingaat zonder telefoon/alarm  he?? 


Dat hoop ik oprecht niet, maar we zullen even de reactie van onze collega's moeten afwachten. 

Nog even voor de zekerheid: Hoe is de telefoon aangesloten? Die zit toch wel op het modem aangesloten (groene poort 1) ? Ik vraag het even voor de zekerheid en mede omdat iemand hier aangeeft dat het wel lijkt of de telefoon overgaat als je probeert te bellen. 


Ja hoor zit op de groene poort 1


Mooi. Dan weten we dat zeker. Zit er zo'n telefoon met een basis station aan? Soms heeft een basisstation nog even een herstart nodig (stroom er even 30 seconden af) om te herkennen dat er weer signaal op de lijn staat. 

Als iemand dat nog kan proberen? (de melding bij mijn collega's blijft uiteraard gewoon staan, maar het zou natuurlijk mooi zijn als we het hier onderling kunnen oplossen)

 


De herstart helpt niet


:-(  Ik heb nogmaals een reminder gestuurd naar mijn collega's. Ik vrees dat het weekend weer roet in het eten gooit, om eerlijk te zijn. Dat had ik liever niet geschreven maar ik probeer realistisch te zijn.


misschien is het ook goed als er voor de vierde keer een monteur aan huis komt om naar de aansluiting te kijken maar dan een professioneel iemand, want dit is in mijn ogen toch ook prutswerk of niet ??

 


Dit kan wat netter, maar als alles vast zit en het heeft voor dit gebeuren altijd gewerkt dan zou ik daar even niet aankomen om er niet nog een fout bij te maken.

Erg vervelend allemaal trouwens.