Skip to main content

Hoi,

mijn vaste telefoon doet het niet. Nu vermoeden wij dat het probleem wordt veroorzaakt doordat de kabel, waarmee de telefoon aangesloten kapot is. Hiernaast hebben wij al een paar testen gedaan via de hulp op de kpn site, zodra we bij de stap zijn om de kabel te verwisselen krijgen we een foutmelding. Daarom zouden we graag iemand het laten checken. Als iemand weet hoe dit kan zouden wij het graag horen.

Alvast bedankt,

 

Hoi @Karin Hirsch, welkom! Ben jij wellicht een voormalig Telforklant, en heb je afgelopen nacht een update gehad van je Experia Box? De snelste manier om hier hulp mee te krijgen is bellen naar 0800-0402. Het kan ook via het forum, geen probleem. Vul in dat geval je forumprofiel in en reageer hier weer. We komen er dan morgen bij je op terug. 


Hoi @Karin Hirsch, welkom! Ben jij wellicht een voormalig Telforklant, en heb je afgelopen nacht een update gehad van je Experia Box? De snelste manier om hier hulp mee te krijgen is bellen naar 0800-0402. Het kan ook via het forum, geen probleem. Vul in dat geval je forumprofiel in en reageer hier weer. We komen er dan morgen bij je op terug. 

 

We hebben niets meer van je gehoord, dus ik neem aan dat je het via een andere weg hebt geregeld. Anders weet je ons te vinden. :sunglasses: