Skip to main content

Heb 7 jan.een digitennepakket besteld en een mail ontvangen dat na 5 werkdagen het pakket bezorgd zou worden en heb nog niks ontvangen 

Admin: titel aangevuld i.v.m. vindbaarheid

Welkom op het forum @Jse. Het is bij ons bekend dat er op dit moment problemen zijn met het leveren van de apparatuur bij Digitenne bestellingen. We zijn in onderzoek waarom dit zo is. Om je hier zo goed mogelijk bij te helpen zou ik je willen vragen je profiel in te vullen en te laten weten als je dat gedaan hebt. We zijn dus al bezig aan een oplossing. 


Moderator @Erik_  geeft in een andere topic aan : 

Zoals jullie inmiddels weten zijn er problemen met de levering. Of eigenlijk moet ik zeggen, waren. Op het moment dat je het bestelformulier hebt ingevuld krijg je direct een bevestiging dat je dat hebt gedaan. De inhoud van het formulier gaat vervolgens de bestelsoftware in die zorgt voor de daadwerkelijke levering van alles, en dat het in onze systemen allemaal goed aan elkaar gekoppeld wordt enzovoort. In die bestelsoftware ging het mis, waardoor een aantal bestellingen niet daadwerkelijk zijn doorgezet. Inmiddels is het probleem gevonden, en hersteld. Alle orders die niet zijn uitgeleverd zijn vandaag opnieuw verwerkt waardoor levering nu alsnog goed zou moeten gaan. Je krijgt de spullen dan ook binnen enkele dagen thuis bezorgd.