Skip to main content

We zijn nu 14 dagen verder en meerdere telefoontjes gehad met Kpn.

De bestelde digitenneontvanger is nog steeds niet gearriveerd.

Wel een enorme doos met de afstandbediening.

Het valt niet mee om een komplete set geleverd te krijgen voor de vakantie 

Eveneens problemen met digitenneontvanger levering.

Of je krijgt een doos voor teruglevering terwijl er niets is terug te leveren.

Of je krijgt een afstandbediening zonder ontvanger.

Of je krijgt niets meer.

Wat een chaos bij kpn

Admin: samengevoegd met je bestaande topic


Hoi @Digitennejunk, de bezorging van die ontvanger gaat niet van harte begrijp ik! Ik zag dat je er ook al een eerder topic over had en toen zei je op de 8e dat de verzending na telefonisch contact alsnog in gang was gezet. Maar dat was deze doos met alleen een afstandsbediening dus? Ik zie dat je op de 15e, na het aanmaken van dit topic dus, ook opnieuw telefonisch contact hebt gehad en dat daarbij een verzoek is gedaan om de Digitenne ontvanger op te sturen. Heb je naar aanleiding daarvan al iets ontvangen?


Hallo Jasper, helaas niets meer ontvangen en ondanks toezeggingen van de helpdesk om even te bellen of alles nu goed gegaan is ook daar niets meer van vernomen.


Intussen maar weer voor de zoveelste keer gebeld met hel(p)desk KPN.

Die heeft eveneens voor de zoveelste keer een verzoek gestuurd naar de logistieke afdeling waar niets logisch aan te vinden is, zie eerdere berichten.

We wachten maar weer af op de volgende retourdoos, losse afstandbediening maar zeker niet de bedoelde digitenne ontvanger met afstandbediening.


@Digitennejunk, ben jij @Digitennes ook, heb je 2 accounts? Of zijn jullie 2 verschillende mensen? Ik ben in de war door de verschillende gebruikersnamen.

Dat je opnieuw hebt gebeld is verstandig, dit moet inderdaad via de logistieke afdeling gestuurd worden. Door te bellen is dat verzoek net wat eerder verstuurd. Ik hoop dat je nu het juiste apparaat ontvangt!


Hoi Jasper, tja beetje verwarrend voor je. Wij hebben inderdaad 2 accounts maar dat is ongewild. Ergens is in dit forum verzocht om een nieuwe naam en zo werden het er 2 maar we zijn de zelfde. Dat komt omdat ik de mobile kant van kpn voor mijn rekening neem en mijn partner de rest.

Er zijn dus 2 accounts op dit adres en gezamenlijk hebben we het totaal pakket van kpn.

Jullie hebben een mooi product op vele fronten als het werkt.

Helaas wordt het product verknald door de logistiek die er achter zit en dit kost vele klanten.

Ik noem ze even op, glasvezel aanleggen voor je deur en maar niet aansluiten, wel je nieuwe tegels kapot en we zijn nu een jaar verder.

Modems die niet te activeren zijn, dus een nieuwe en vele uren verder aan telefoontjes helpdesk.

Digitenne insteekkaart, het zelfde verhaal activeren is een ramp.

Nu dus aanvraag digitenne ontvanger eveneens een ramp en dan hebben we het nog niet over het activeren van het ding.

Ik vraag mij af wat jullie er nu zelf van vinden.

Intussen nog niets vernomen van het toesturen van een digitenne ontvanger.


Ah, dat verklaart beide namen inderdaad. In het verleden heb je meer tegenvallers gehad begrijp ik, maar dat is het verleden. Laten we ons op het heden richten. Ik zie daarbij dat er gisteren ook nog contact is geweest en dat daarbij een melding is doorgezet naar een specialistische afdeling. Er lijkt iets niet goed gegaan te zijn bij het toevoegen van de Digitenne ontvanger waardoor het nu niet doorloopt. Die afdeling heeft zo te zien gisteren contact met jou opgenomen en dingen in gang gezet om het te herstellen.


Hoi Jasper, inderdaad contact gehad gisteren. Uit de mailing die daar uit voort kwam ging het wederom mis dus vandaag maar weer opnieuw contact gehad.

Uit de mailing van vandaag begreep ik dat de opdracht voor de digitenne ontvanger was doorgelopen naar de juiste afdeling.

We wachten maar af 


Die afdeling zit er bovenop inderdaad, het is daar in goede handen zo te zien! Volgens de melding nemen ze vandaag weer contact met je op, Ik ga er vanuit dat het via die weg goed komt.


Hallo Jasper, vandaag contact gehad.

Er is vertraging in de levering.

Volgensmij niet door kpn maar door postnl.

Hoe dan ook het zou morgen geleverd worden volgens postnl.


Hoi Jasper, ontvanger is aangekomen en werkt!!!!


Helemaal goed, daar ben ik blij om 😀 Veel kijkplezier en als we nog iets voor jullie kunnen doen dan weet je ons te vinden.