Skip to main content

Na 15 jaar Digitenne gehad te hebben met zeer veel storingen heb ik mijn abonnement opgezegd waar ik ze al tig keer voor heb gewaarschuwd 

Bij iedere windvlaag of flinke regen geen beeld 

Nu had ik een kastje gekocht en wat denk je geen kleine lettertjes als je geen huur kastje wil hebben dat je dus aan dat kastje helemaal niks hebt  dus weg geld 

 

En dat na 15 jaar wat heb ik er een spijt van dat ik ooit bij hun klant ben geweest kever en nooit zal ik iemand na de kpn verwijzen 

 

Met een gekocht kastje voor DVB-T2 (dat is de uitzendtechniek van digitenne) kun je de vrije zenders ontvangen , 4 x NPO en 2 regionaal.

De ontvangst kan per locatie inderdaad zeer verschillend zijn, waar zit je ongeveer in het land ?

Ik/we hebben lang digitenne gebruikt tot volle tevredenheid.

 


nooit zal ik iemand na de kpn verwijzen

Voor Digitenne kan ik het me voorstellen. Echter, kpn is wel meer dan alleen Digitenne.

Overigens: met een los kastje ben je inderdaad (redelijk) gebonden aan die van kpn. Deze los te kopen ontvanger (Xoro 8751) is een van de weinige die met digitenne van kpn werken want er kan de Ci+ module in.
Maar als je een geschikte tv hebt die DVB-T2 HEVC kan ontvangen kun je met de Ci+ module en antenne ook een eigen ontvanger gebruiken. Die in een tv dus.

Je hebt internet en vast en zeker van kpn. Of een mobiel van kpn anders was je m.i. niet hier op het forum.

Als je thuis internet hebt van kpn waarom neem je dan niet de interactieve tv van kpn? Bovenop het internet is het basispakket maar één tientje. En veel meer mogelijkheden en zenders dan via Digitenne voor 18 euro.


@Saskia Scheepers ,

In dit topic staan een paar ontvangers die wel werken met het CI+-module : 

Bijkomend voordeel is dat je daarmee een betere ontvangst kunt krijgen in combinatie met de nieuwste antenne van KPN. (Funke V6) 

Ik ben namelijk bang dat jij nog een verouderde antenne in gebruik had. 

 

Als het goed is, kun je jouw pas aangeschafte kastje nog wel gebruiken voor de NPO-zenders en de regionale zenders. Gooi die ontvanger niet weg!

Mogelijk wil je een betere antenne kopen : https://apparatuurvoorthuis.kpn.com/nl/2357641/digitenne-antenne-v6/?pos=0

Beugel om buiten op te hangen : https://apparatuurvoorthuis.kpn.com/nl/2455126/muurbeugel-voor-digitenne-antenne-v6/?pos=0

Aansluitkabel : https://apparatuurvoorthuis.kpn.com/nl/132720/digitenne-antennemontageset-voor-buiten-v5/?pos=73