Skip to main content

Ongelooflijk. Stap je over naar KPN. Verlengen ze de aansluittermijn met ruim 3 maanden.terwijl glasvezel voor de deur legt. Waardeloos

Hallo @Gerard louter,

Dat KPN (provider) zelf de datum verplaatst, komt omdat KPN Netwerk (losse bedrijven) de gehaalde planning niet haalt. Het kan een aantal maanden duren voordat een aannemer van KPN Netwerk de kabel naar binnen trekt en de aansluiting plaatst. Uiteindelijk moet men de aansluiting nog gereed melden en daarna kan KPN als provider aan de slag om jouw verbinding klaar voor gebruik te maken. 


Hoi @Gerard louter, welkom bij ons op het forum. Ik kan me voorstellen dat het zo niet als een lekker begin van je abonnement voelt! Wat Chrizziey zegt klopt, als de aanleg van het glasvezelnetwerk is vertraagd bij KPN Netwerk zijn wij daar afhankelijk van. In zo'n situatie gebruiken we vaak een fictieve datum, die aangepast kan worden als het netwerk gereed is. Als het netwerk voor die 3 maanden is aangesloten zal het balletje ook eerder verder kunnen rollen. Is er al wel contact geweest met KPN Netwerk en de aannemer, om een datum te plannen?


Nee,helaas nog geen contact gehad met KPN Netwerk. Maar snap wel dat jullie er niets aan kunnen doen. Bedankt voor jullie reactie.


Hopelijk kan dat snel gaan en kan de verbinding daarna snel actief worden! Mochten wij op dat moment iets voor je kunnen doen, of als je andere vragen hebt, weet je ons te vinden.