Skip to main content

Fijn dit forum…ik krijg na 3maanden gezeik met allerlei onderaannemers van KPN die hun werk niet doen, opeens een afspraak met onderaannemer 3 ingeschoten zonder te overleggen…Roamler is het dit keer. Ik moet zelf maar bellen om het te verzetten…een afspraak verzetten waarvan ik bijna zeker weet dat dat de 10de is die of niet doorgaat of ze toch niets gaan doen omdat een kabel van de begane grond naar de 2de verdieping doortrekken schijt werk is (hebben 2 monteurs van KPN namelijk bevestigd dat dat de reden is waarom de onderaannemers elke keer niet komen of komen en zeggen dat ze niets kunnen. 1 monteur zei zelfs dat hij adviseerde over te stappen naar Ziggo…

ik ga dit advies maar eens opvolgen want K** Provider NL maakt er een zooitje van en huj oplossend vermogen is ver te zoeken!! ADVIES; ga weg bij deze provider want maanden bezig zijn met een glasvezel aansluiting  kost veel geld en die bereken ze gewoon weer door aan klanten!! Dus uiteindelijk betaal je bij KPN veel te veel!! EN 10 keer langskomen voor niets…is dat milieuvriendelijk KPN?!

 

Admin: Afgesplitst en eigen topic aangemaakt

Ik ben ondertussen al 3mnd verder met alle onderaannemers van KPN.

Nu opeens een afspraak mer Roamler ingeschoten gekregen zonder te overleggen of ik uberhaupt kan…

Even gegoogled naar Roamler en ik lees alleen maar klachten over afspraken die niet worden nagekomen. Zelfs berixhten van 2jr geleden.

 

Hoe kan het dat je als KPN er dan nog steeds voor kiest om met zo’n partij te werken?? 
Idem met een Tof groep, ook een partij die afspraken niet nakomt en/of langskomen en met een smoes weer weggaan. 
 

Monteur van de provider zegt zelfs dat de onderaannemers het rot werk vinden en vaker het werk afmelden terwijl ze niets hebben gedaan! 
KPN; hoe kan je jaren lang met aannemers werken die keer op keer steken laten vallen…Jullie kunnen er voor kiezen om met andere aannemers te werken… 

Jullie klanten kunnen er namelijk

ook voor kiezen om naar bv Ziggo te gaan….of is dat niet zo belangrijk voor jullie? En ondertussen maar roepen dat glasvezel zo fantastisch is…pfffff! Kansloze communicafie en organisatie! 

 

Admin: samengevoegd met je bestaande topic


Jullie kunnen er voor kiezen om met andere aannemers te werken… 

Dat denk ik niet. Zoveel andere partijen zijn er niet die dat werk doen. 


Maar ook Roamler/Tof groep doet het werk niet… anders had ik na 3mnd wel glasvezel gehad…

Als niemand het werk kan of wilt doen, dan moet je als provider geen glasvezel meer aanbieden! 


Er zijn in 2022 meer dan een miljoen glasvezel aansluitingen gemaakt. Dus er zal vast hier en daar wel wat gebeuren 😉

https://www.nu.nl/tech/6243216/recordaantal-adressen-is-dit-jaar-aangesloten-op-glasvezelnetwerk.html


En er mag ook wel eens wat fout gaan…we zijn net mensen 😉
Alleen in 3 mnd tijd tig fouten maken, 9’keer een monteur sturen en nog steeds is er helemaal niets gedaan…en is er ook nog geen uitzicht dat het snel opgelost wordt. Dat is gewoon prutswerk!! 

Lerend vermogen is niet heel hoog bij KPN en kan je ze ook echt geen specialist in communicatie noemen want dat is echt tranentrekkend en lees ik op dit forum dat wat er jaren geleden mis ging, nu nog steeds misgaat!! 
 

learn from your mistakes and grow!!