Skip to main content

Safety Instructions bij Router…bijna onderaan.

This Equipment has been designed for private use inside a building….enz..

Wifi is een extra service van de provider, waar men zelf voor verantwoordelijk is, als men er gebruik van maakt en NIET de Provider.

Dus bij Wifi problemen, is de Provider niet verantwoordelijk en verplicht de Klant te helpen, maar ze doen het toch en steken er veel tijd en energie in.

De wet is heel duidelijk...de Provider is verantwoordelijk voor een goede verbinding tot in de meterkast tot de modem/router en er gebruik van CAT5/6 kabel om de klant het Web op te kunnen gebruiken.

Gezien ik veel vragen en problemen omtrent Wifi zie en de Provider het maar moet oplossen en het ook nog op zich neemt om het te verhelpen, denk dan, dat het eigenlijk niet hun pakkie an is.

En de problemen worden alleen maar erger door dat bijna alles in huis SMART is, behalve de gebruiker.

De Provider zal er alles aan doen, om het allemaal netjes op te lossen en dat vergt tijd, want het WiFi protocol en services is geen makkelijke materie om het stabiel en vooral veilig te houden.

Onthoud het goed en neem het mee, de volgende keer...Dank de Providers

👌 📶 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wifi is een extra service van de provider, waar men zelf voor verantwoordelijk is, als men er gebruik van maakt en NIET de Provider.

Toch is dit mijns inziens iets te kort door de bocht.

Als een provider, zoals KPN, goede wifi als argument gebruikt in haar marketing …

Bron

...dan ben ik van mening dat die provider ook gehouden is dat te leveren.

 

Ook vallen aanpassingen in de firmware die aantoonbaar de werking van de wifi om zeep helpen mijns inziens onder de verantwoordelijkheid van de provider en zal zij de daardoor ontstane problemen zo snel moeten verhelpen.

Voorbeeld is de huidige problematiek rond de upgrade van de V10a waardoor o.a. Nefit deurbellen geen verbinding kunnen maken. Gelukkig zet KPN op verzoek van de abonnee de firmware weer terug naar de oude versie.


http://www.botsenbytes.nl/academy/internet/wifi/index.php

Het is wettelijk bepaald, maar iedereen moet gebruik maken van een zeer oude techniek uit 1990.

Zwak, onstabiel, onveilig en instabiel.

 

De providers maken er gretig gebruik van...Super Wifi...Kassa...Extenders...Kassa...Wifi Manager nog beter...komt gewoon van de fabrikant van de router of extenders...beetje aanpassen en Logo erop en lijkt net echt.

 

De klant vraagt en zij leveren...groot gelijk.

Maar heel forum staat vol met wifi problemen en al hun SMART apparatuur erachter...dat trekt Wifi niet en de Provider maar de schuld geven.

Je moet bij jezelf zijn, hun kun je niets verwijten…

Je moet er niet vanuit gaan dat zij het moeten regelen, je moet eerst je contract maar eens doorlezen.

Maar ja...