Skip to main content

Hallo allemaal, 

 

sinds 2 weken is mijn glasvezelaansluiting gereed om gebruikt te worden, volgens de status van "mijn bestelling" op de KPN website.

 

Er is door KPNNetwerk een wit kastje an de muur gemonteerd nadat zijn de glasvezelkabel hadden doorgetrokken naar mijn woning, en volgens de monteur zou ik nog een opzetkastje moeten ontvangen, dit zou de provider moeten regelen, gaf hij aan.

 

Ik heb al een paar keer een poging gewaagd om telefonisch contact te krijgen bij KPN via 0800-0402, maar na 30 minuten wachten, gaf ik het op.

Ik heb op dit moment een internet abonnement via vdsl bij KPN, en ook een Experiabox, nu de rest nog :)

Ook heb ik via mijn KPN een upgrade aangevraagd van vdsl naar glasvezel.

 

Mijn gegevens staan in mijn profiel.

 

alvast bedankt.

 

Greet.

Hoi @Zelus-2, de glasvezelaansluiting zelf is al gereed dus, dat is mooi. Daarnaast moet het signaal ook nog geactiveerd worden, dat is een apart proces. Met de gegevens op je profiel heb ik meteen voor je gekeken en zo te zien zou dat op 17 februari het geval al moeten zijn. Ergens is iets vertraagd dus, waardoor het langer duurt.

Ik kan niet zien waardoor de vertraging is en wat er precies aan de hand is, dus ik heb een melding voor je aangemaakt naar de specialisten. Zij zullen ook kijken naar de situatie en kijken waarom het signaal er nog niet is.


Nog even een update :)

 

Paar keer een telefonisch poging gewaagd bij KPNNetwerk, uiteindelijk iemand gesproken, en het verhaal uitgelegd.

Met de code die ik kreeg om terug te bellen, kon men weinig blijkbaar….

 

Nadat de medewerker het een en ander had uitgezocht en nagevraagd bij zijn collega's, kreeg ik het volgende te horen:

Het probleem: de aannemer heeft de aansluiting niet als gereed gemeld, terwijl dat allang had moeten gebeuren, volgens de medewerker van KPNNetwerk. Zij zagen verder geen andere problemen op mijn aansluiting.

 

Zij zouden contact opnemen met de aannemer en mij dan een belletje geven.

Tot zover geen belletje of mailtje ontvangen van KPNNetwerk.

 

Het telefonische gesprek had ik 2 weken geleden.

 

Misschien dat jullie nog een poging kunnen wagen?

 

alvast bedankt, Gretha.

 

Update:

Ik keek net toevallig op de bestelstatus website van Kpn, blijkbaar is er toch iets gedan, (hoop ik):

 


Hoi @Zelus-2, ik zie die wensdatum van 12 juni inderdaad ook staan. Die lijkt gekomen te zijn na de melding die ik in maart voor je had gemaakt. Verder is er voor mij niet veel meer over te zien. Ik zie een melding van de 23e staan dat de aannemer iets moet doen, maar ik kan niet zien hoe en wat. 

De communicatie tussen KPN Netwerk en de aannemer is voor ons niet inzichtelijk. KPN en KPN Netwerk hebben dezelfde 3 letters in de naam, maar het zijn wel verschillende bedrijven met gescheiden administratie. Voor de details daarover kan ik je enkel naar KPN Netwerk verwijzen.


Hallo Forum,

 

een update :)

 

Telefonisch contact gehad met KPNNetwerk (ergens in mei/juni), men wist ook niet waarom de aannemer de glasvezelaansluiting niet als opgeleverd heeft doorgegeven aan KPNNetwerk. Men zou contact opnemen met de aannemer en de oorzaak doorgeven aan mij, tot op heden niks meer vernomen.

 

Tevens valt het mij op, dat de verwachte aansluitdatum in Mijn KPN, steeds wordt verschoven naar de toekomst. Nu is de aansluitdatum 1 november 2023.

 

Vorige week nog telefonisch contact gehad met KPNNetwerk (ik belde hun), maar men had nog steeds niks vernomen van de aannemer.

 

Wat nu?

ps,

Glasvezelaansluitpunt heb ik al (sinds oktober vorig jaar), wat ik nog mis is het magische zwarte kastje dat op het aansluitpunt geplaatst moet worden.

 

alvast bedankt,

 

Greet


Ha @Zelus-2, is er dan eindelijk einde aan het licht van de tunnel?! Ik zie ‘m inderdaad op 1 november staan. Dan ga ik er ook vanuit dat er voor die datum contact met je opgenomen wordt om ervoor te zorgen dat de NTU geplaatst wordt.


Ha @Zelus-2, is er dan eindelijk einde aan het licht van de tunnel?! Ik zie ‘m inderdaad op 1 november staan. Dan ga ik er ook vanuit dat er voor die datum contact met je opgenomen wordt om ervoor te zorgen dat de NTU geplaatst wordt.

Ik hoop het, ben al bezig sinds eind vorig jaar.


Hallo Forum,

 

tot op heden geen zwart kasje ontvangen van KPN.

Aansluitdatum is nu opnieuw verplaatst, de geplande datum is nu 22 december 2023.

 

 

ik heb onlangs contact opgenomen met KPNNetwerk,  via Facebook.

(beller is daar nooit sneller)

Het probleem voorgelegd:

Als antwoord kreeg ik dit:

Wat nu?

Abo upgrade van DSL naar glasvezel maar annuleren, en het via een concurrent proberen?

 

Mvg, Greet


Het lijkt nu iets anders te zijn inderdaad, wat voor de vertraging zorgt. Ik zie ook dat er een nieuwe datum staat in december, aan alleen een kastje heb je in dit geval nog niets. Dit blijft afwachten, ook voor ons.


Reageer