Skip to main content

Beste, 

Regelmatig valt mijn wifi weg op mobiele apparaten. De interactieve tv blijft het wel doen.netflix start vaak niet op of wel geluid en geen beeld. 

 

Sinds vorige week is, de switch van Telfort naar KPN gedaan en sindsdien start de modem elke keer opnieuw op. 

Er zijn geen storingen te vinden, en een opfris beurt via menu mocht ook niet baten. 

Modem maakt ook een raar geluid. 

Nu zou ik dus graag mijn modem om willen ruilen, hoe doe ik dit?

Is daar een link voor, of alleen telefonisch en, dus 15 min in de wacht staan.. 

 

Mvg Samantha 

Hoi @Samantha88, welkom bij ons op het forum. Bij de migratie van Telfort naar ons is er technisch niets veranderd, het kan zijn dat het modem net op dat moment defect is gegaan. Zo te zien heb je na het aanmaken van dit topic nog telefonisch contact gehad en is daarbij een nieuw modem opgestuurd. Heb je die inmiddels ontvangen? Hoe gaat het daarmee?


Hoi Jasper, 

 

Het nieuwe modem de V10 heb ik ontvangen. 

Echter blijft de tv nog steeds regelmatig opnieuw herstarten. Ik heb al een frisse start gedaan en dit mocht niet baten. 

Ik ga nu kijken om de dsl kabel te vervangen. 

 

Mvg


Het nieuwe modem geeft voor het internet dus een verbetering, dat is goed om te lezen. Wat gebeurt er precies als de tv herstart? Is dat de tv-ontvanger die zelf helemaal uit gaat en weer aan, of iets anders? Sinds de laatste grote software update zien we namelijk dat er ontvangers zijn die dit doen, dat is in onderzoek bij de specialisten: Spontaan herstartende tv-ontvangers.


De tv ontvanger gaat idd opnieuw opstarten en telt van 0 naar 100 %.

Misschien zou een nieuw tv kastje dus de oplossing zijn? Ik heb verder namelijk alles gedaan wat ik op de site van pkn kon vinden om het probleem "op te lossen". 


Nee, als het is wat in het topic waar ik naar verwees is beschreven, heeft het geen zin om de tv-ontvanger om te ruilen. Dan wacht je op de nieuwe ontvanger, sluit je die hoopvol aan en dan ervaar je precies hetzelfde. Dat is ook zonde natuurlijk. De ontwikkelaars zijn daarvan op de hoogte en zij werken aan een oplossing.