Skip to main content

Recent hebben wij een nieuw contract afgesloten omdat die van onze huisbaas afliep. Deze liep eind december 2022 af en vandaag zou de monteur 's ochtends langskomen. Ondanks dat we hier gisteren nog een bevestiging van ontvingen is hij niet langsgekomen en zagen we in de app dat hij nu pas 16 januari langskomt. Dat betekent dat wij tegen die tijd bijna 3 weken zonder werkend internet zitten. KPN geeft aan dat er niets aan te doen is behalve wachten maar de reden voor de annulering is totaal niet duidelijk. Enorm slechte service voor een huis dat al jaren klant is. Wat kunnen we nu doen?

Hoi @Langs, welkom bij ons op het forum. Dat klinkt alsof er ergens vertraging is opgelopen. Mogelijk zit het signaal van de huisbaas nog in de weg en komt het daardoor. Heb je onze klantenservice al gebeld (0800-0402) om te kijken of zij je konden vertellen wat de vertraging is?

Op het moment dat een contract afloopt wordt het niet automatisch afgesloten, het blijft dan nog wel actief. Als de huisbaas het niet had opgezegd zou dat het dus kunnen zijn. 


@Jasper Dank voor je reactie. De huisbaas heeft het contract reeds opgezegd dus dit zal het niet zijn. De klantenservice hebben we gebeld met de vraag of een monteur alsnog vandaag (conform afspraak) kan langskomen maar nu zit het voor een week vol.. Erg vervelend dat we straks al 2 weken de dupe zijn terwijl de monteur niet is gekomen (of in ieder geval niet heeft aangebeld/aangeklopt). Is er iets dat jullie kunnen regelen?


Als de klantenservice de monteur niet naar voren kon halen is de kans groot dat wij daar ook geen mogelijkheid voor hebben. We gebruiken namelijk hetzelfde systeem daarvoor. 

Als je jouw forumprofiel volledig invult kunnen we dat in ieder geval voor je bekijken @Langs. Heb je overigens ook een mobiel KPN abonnement? Als dat zo is kunnen we ook kijken of we daar extra data aan kunnen toevoegen zodat je op die manier internet hebt.Â