Skip to main content

Rekening van de monteur in maart betaald.

Hij is wel nog steeds niet  geweest!!!!

Admin: afgesplitst van topic 

Hoi, @sootreisor, welkom op het KPN forum. Dat is een zeer ongebruikelijke situatie: betaald voor de monteur die nog niet is langs geweest. Kosten voor de service-, wifi- of meerwerk door de installatiemonteur worden pas gefactureerd wanneer je de opdrachtbon hebt afgetekend. Dat gebeurt pas wanneer de monteur klaar is met de werkzaamheden en met jou dit heeft nagelopen.

Heb je misschien apparatuur besteld die op je maandelijkse factuur is gerekend? En wil je graag dat de apparatuur wordt aangesloten door een kpn monteur? Helaas is het inplannen van een monteur voor een ‘extra service’ bij je thuis nu tijdelijk niet meer mogelijk, vanwege het coronavirus. Om de veiligheid van onze klanten en medewerkers te garanderen komen onze specialisten alleen aan huis wanneer het strikt noodzakelijk is. Dat gebeurt wanneer je helemaal geen: internet, tv en vast bellen diensten meer hebt en alleen door de monteur kan worden opgelost. Kijk voor meer informatie op: kpn monteur inzetten.

Voor de installatie van apparatuur helpen we je graag verder met online tools: Internet, tv en vastbellen installeren 
Selecteer dan één van onderstaande installatie mogelijkheden om stap voor stap de installatie te voltooien. 

 

Heb je daarover vragen? Stel ze dan gerust. We helpen je graag verder :) 


Hey @sootreisor, heb je bovenstaande post nog gelezen? Als je nog vragen hebt dan hoor ik het graag :) 


Hey sootreisor, het is hier al een tijdje stil. Ik ga er vanuit dat je geen vragen meer hebt en dat alle informatie duidelijk is. Daarmee sluit ik je topic.

Toch nog vragen? Stel ze hier dan gerust. We helpen je graag verder :)


Reageer