Skip to main content

Ik wacht nu al meer dan twee maanden op het herstellen van een fout van KPN Netwerk voor Kerst; ze hebben een kruising gemaakt. Ik heb nog steeds geen aansluiting ondanks tientallen malen bellen. Er wordt steeds beloofd terug te bellen, maar er komt geen reactie. Vandaag bleek de aannemer nog steeds het ticket niet te hebben ontvangen, dat een week geleden met spoed is verzonden. Wanneer komt er nou wel eens een monteur, die in de wijkcentrale de juiste verbinding legt en dan bij mij komt kijken dat het werkt.

Hoi @Indiener Klacht, welkom bij ons op het forum. Dat lijkt al lang te lopen zeg! Dit is je eerste bericht hier op het forum en op je forumprofiel staan geen gegevens, daardoor weet ik enkel wat jij in je bericht noemt. Ik ga er vanuit dat er al iets voor loopt, maar dat ik dus niet zien. Het makkelijkste is om ons hiervoor te bellen om 0800-0402, op die manier kan een ticket het snelste worden nagekeken.


Dag Jasper,

 

Ik heb al zo vaak gebeld met dit nummer, maar het heeft geen effect. Ik zou gisteren of vandaag teruggebeld worden (is me al tientallen keren beloofd), maar het lijkt weer niet te gebeuren.

 

Groet,

 

Anne

 


Dat kan ook betekenen dat er nog geen nieuws is en dat de specialisten daarop wachten. Maar zoals gezegd kan ik er ook niet meer over zien of zeggen zonder gegevens op je profiel. Daar staat niets ingevuld.


Ik heb ingelogd bij mijn KPN en toen een reactie gegeven. Waarom moet ik dan inloggen ? Nu blijkt het forum er weer los van te staan, net zoals onderdelen van KPN los van elkaar lijken te staan en geen contact met elkaar kunnen krijgen, en niet samen tot een oplossing te kunnen komen van dit al maanden slepende muurvast zittende probleem.


Het inloggen via MijnKPN is zodat het makkelijker is. De gegevens van abonnementen die eraan gekoppeld zijn mogen wij vanuit de privacywetgeving (AVG) niet opzoeken. We mogen alleen wat doen met gegevens die je zelf aan ons geeft, op een forum gaat dat zoals gezegd via het profiel. Als daar niets staat kunnen wij niets. Als je wilt dat ik met je meekijk kan je dat alsnog invullen.