Skip to main content

Storing glasvezel ontstaan. Klantenservice: box vervangen, defect. Volgende dag nieuwe box  werkt ook niet. Bellen, 12 minuten geduld, verbinding wordt verbroken. Opnieuw bellen en wachten, contact, pats weer verbroken. Weer bellen en wachten, serieus respons. Meten, controleren, kastje glasvezel heeft probleem. Moet monteur voor komen. U krijgt SMS met link, monteur daar te bestellen. Link loopt dood. 3 keer geprobeerd, geen afspraak monteur te realiseren. W contact te vragen met specialist. Twee keer ingezet, geen enkele respons. Weer gebeld en gewacht: er gaat iets fout. Geef ik door. Voor 20.00 uur belt een monteur voor een afspraak. Niet dus. Weer gebeld en lang gewacht, sorry meneer. Ze zijn al dicht daar...  Ik maak een melding, morgenochtend wordt u gebeld. Niet dus, weer gebeld en gewacht  knorrig wordende klantenservice: wij kunnen niets voor u doen. De melding staat met aflooptijd 12.45 uur, u wordt straks wel gebeld.

Binnen KPN is er kennelijk geen communicatie mogelijk tussen afdelingen als alles verkeerd gaat. Aĺe systemen en communicatievormen falen. 

Hoe kan ik in contact komen met een storingsmonteur die even dat defecte glasvezelkastje vervangt???

Wie het weet mag het zeggen.

Wat een wanhoop...... wat een bedrijf!

Noemen ze dat klantgericht?

 

 

Goedemiddag @Cees Wanhoop, wat jammer om te horen dat de communicatie niet goed is verlopen. Dat is natuurlijk nooit onze bedoeling geweest. 

Ik zie dat je bericht al een aantal dagen geleden is geplaatst. Is de storing inmiddels opgelost of kan ik nog wat voor je betekenen?

 

Mocht ik nog iets voor je kunnen doen dan zou het fijn zijn als je je gegevens in je forum profiel zet. Dan kan ik je abonnement erbij pakken. 


Na 4 dagen was er geen uitzicht op enige hulp, bij aanvang weekeinde, dus dat zou nog meer dagen zonder enige verbinding zijn geworden. De reguliere Klantenservice KPN heeft geen hulp kunnen bieden. Omdat er ook andere dingen begonnen te dringen is een andere weg ingeslagen. Toen bleek dat er binnen één uur een monteur kon komen die binnen 1 minuut een ander glasvezelkastje plaatste. Storing verholpen, al moest de apparatuur allemaal wel opstarten. Dit roept toch wel vragen op. KPN heeft nog wat goed te maken en uit te leggen….


Ik heb voor je gekeken in de storingsmelding en ik zie dat er door mijn collega's diverse malen gevraagd is of de juiste afdeling je wil bellen. Er moest namelijk een monteur ingepland worden, iets wat zij in dit geval niet konden omdat er al een ticket openstond. Degene die je aan de telefoon hebt gekregen toen je de andere weg had ingeslagen kon het ticket behandelen en daarom een monteur inplannen. Dit is niet hoe het zou moeten verlopen. Ik zie dat je een klacht hebt ingediend, ik ga er vanuit dat mijn collega's je snel benaderen zodat we dit tot een goed einde kunnen brengen.