Skip to main content

“Hoera u heeft glasvezel” , “Een doos vol verbinding”, “ Uw aansluiting is klaar op dinsdag 04 januari 2022”. ??? 
Contract afgesloten op 28-10-2021. 
Al 3 maanden geen TV of internet. 26-11, 30-11, 04-01, 17-01, 01-02 het wordt steeds vooruit geschoven. 
Een KPN monteur met een NT kastje langs sturen wil maar niet lukken blijkbaar. 
“ Wij wachten op de uitvoering” “Wij wachten op de aannemer” …. 100 woningen die er al ruim 1 jaar staan, iedereen heeft internet behalve 1.

Opmerking bij de order:

02-02-2022: Herpland, uitvoering was niet mogelijk?? Wat was de rede hiervan? De hele dag vrij genomen van mijn werk en thuis gewacht op een monteur.

Status: Alles verloopt volgens planning (als de aansluitdatum morgen of overmorgen is)  Jammer ook niet gelukt. En nu is de aansluitdatum 16-02-2022. 
 

Hoezo alles verloopt volgens planning als je al 3 maanden zonder TV en internet zit ?? 
Stuur een KPN monteur+NT kastje en blijf niet wachten op die aannemer. Blijven maar in een kringetje rondgaan. Hoe lang gaan jullie dat nog volhouden? Kastje naar de muur tussen KPNnetwerk en Volker Wessels.

”wat vervelend” “wat spijtig” “begrijp uw frustratie” en “onze excuses” zijn na 3 maanden ook niets meer waard.

Hoi @Depry. Welkom op het KPN Forum! Wat balen dat jouw glasvezel verbinding nog niet is opgeleverd en dat je daarom op dit moment geen gebruik kan maken van Internet en TV. Er kan pas een afspraak met een monteur ingepland worden wanneer jouw glasvezel verbinding volledig is opgeleverd. Helaas kunnen wij dit wel niet versnellen. Als het goed is heb je een sms ontvangen waarin een telefoonnummer staat met een code. Je kan het beste contact opnemen met dit nummer, zij kunnen jou meer vertellen over hierover.


 


Wat mist hier nog? Een KPN monteur met een NT kastje? Al 3 maanden 👍


Hoi @Depry. Welkom op het KPN Forum! Wat balen dat jouw glasvezel verbinding nog niet is opgeleverd en dat je daarom op dit moment geen gebruik kan maken van Internet en TV. Er kan pas een afspraak met een monteur ingepland worden wanneer jouw glasvezel verbinding volledig is opgeleverd. Helaas kunnen wij dit wel niet versnellen. Als het goed is heb je een sms ontvangen waarin een telefoonnummer staat met een code. Je kan het beste contact opnemen met dit nummer, zij kunnen jou meer vertellen over hierover.

Na 3 maanden wachten op TV en Internet geloven wij niet meer in KPN netwerk.. vandaag contract opgezegd. Jammer hoor! Balen! Terug naar Ziggo en over 3 dagen wel TV en Internet.


Wat jammer dat het zo gelopen is en dat je het abonnement hebt opgezegd, maar ik begrijp deze keuze. 3 maanden zonder TV en Internet is inderdaad wel erg lang. Ik had je graag zelf verder willen helpen, maar kunnen wij pas iets betekenen als de verbinding is opgeleverd.