Skip to main content

Al jaren klant bij kpn. Altijd erg tevreden totdat er glasvezel werd aangelegd. Er is een monteur geweest en deze heeft onze nieuwe modem vervangen voor een oudere (dit zou alles oplossen zei hij). Nu zitten wij met een lelijk verkleurde modem in huis die zijn werk helemaal niet doet. Wij hebben meerdere keren op een dag geen internet. Kpn vraagt ons dan om alles te resetten, maar dit ga ik niet de gehele dag doen. Daar komt ook nog eens bij dat er allemaal leuke acties gelden voor nieuwe klanten en wij als vaste klanten niet beloond worden. Helaas wordt dit probleem dus niet opgelost zodra wij bellen dus zijn wij genoodzaakt om ons abonnement op te zeggen.  

Je betaald voor een goede verbinding dus geb je ook recht op een goede verbinding.  Uitval wordt meestal veroorzaakt door iets na het modem.  Wat heb je zoal aangesloten op het modem qua randapparatuur?


Hoi @DB16, welkom bij ons op het forum. Wat valt er precies weg, is dat Wifi, is dat bekabeld? Wij weten enkel wat jij ons vertelt, hoe meer je kunt vertellen hoe meer wij met je mee kunnen denken. Joep stelt je ook al een paar vragen die kunnen helpen om er een beter beeld van te krijgen.