Skip to main content
Kennisbank

MijnKPN app: KPN account aanmaken

  • 28 July 2022
  • 0 reacties
  • 4720 keer bekeken
MijnKPN app: KPN account aanmaken

Met de MijnKPN app heb je alles bij de hand. Om gebruik te maken van de MijnKPN app heb je een KPN account nodig. In dit artikel leggen we je uit hoe je een MijnKPN account kunt aanmaken.

 

KPN account aanmaken

1. Ga naar mijn.kpn.com. Of open de MijnKPN app. Je krijgt nu de opties ‘Welkom terug’ en ‘Nog geen account’ te zien. In de browser staan deze naast elkaar. In de MijnKPN app staan deze onder elkaar.

 

2. Vul bij ‘Nog geen account?’ je e-mailadres in eoranje]. In het voorbeeld gebruiken wij een kpnmail.nl e-mailadres, maar je kunt elk bestaand e-mailadres gebruiken.

Klik daarna op ‘Maak een account aan’ kgroen].

 

3. We vragen je nu om je e-mailadres te bevestigen. Ga daarvoor naar jouw mailbox.

 

4. Open de e-mail. Deze is afkomstig van noreply@kpn.com en ziet eruit zoals hieronder. Klik op ‘Bevestig e-mailadres’ groen].

 

5. Vul de gevraagde gegevens in. Zorg ervoor dat deze gegevens kloppen. Dit zijn namelijk jouw contactgegevens.

Kies daarna een wachtwoord en klik op ‘Account aanmaken’ nrood].

 

6. Je krijgt daarna de optie om een abonnement te koppelen. Klik hiervoor op ‘Koppel product’ Kgroen] en volg de stappen.

 

Weten wat je allemaal met MijnKPN kan? Lees het in dit topic:

Heb je vragen over MB's delen en wat als dit niet lukt? Neem dan dit topic door:

 

Is je probleem nog niet opgelost, of je vraag nog niet beantwoord? Gebruik de zoekfunctie voor oplossingen van andere gebruikers. Kom je er niet uit, maak dan gerust een eigen topic aan.

 

Heb je feedback op de inhoud van dit Kennisbank artikel? Of heb je andere ideeën, opmerkingen of vragen over de Kennisbank? Laat het ons weten in ons Feedback op de kennisbank topic.