Skip to main content

 

Heb vorige week mijn pakket van de tv aangepast en internet snelheid omhoog. Heb direct bevestiging in de mail ontvangen dat het na een kwartier aangepast zou zijn. Bijna 1 week verder maar er is niks veranderd en kan in MijnKPN niks aanpassen omdat er nog een aanpassing verwerkt moet worden. Heb dit nog nooit gehad en gaat altijd goed. Is er misschien een storing of omdat het net is omgezet naar glasvezel? Heb de modem en de decoder al eens opnieuw gereset maar dat had ook geen effect.

Hoi @Tischa1972 en welkom op het forum! Gek dat de bestelling nog niet afgerond is volgens MijnKPN. 😕 Ik kijk graag na hoe dit zit. Wil je hiervoor in je forumprofiel je postcode + huisnummer en de naam en geboortedatum van de contractant zetten? Als je hier een seintje geeft wanneer je dit gedaan hebt kijk ik hoe het ervoor staat met de levering! 


Hallo @Sanne_M 

 

Dat is allemaal reeds gevuld in mijn forumprofiel al voor de vraagstelling.

 

gr, 

patricia


Ai, heb ik dat over het hoofd gezien. 😬 Oeps. Top dat dit al ingevuld was! Ik heb de levering van de bestelling bekeken en het lijkt er inderdaad op dat de levering van de hogere snelheid nog niet afgerond. Hier is een melding voor doorgezet naar de specialisten, zij zijn hiermee bezig. Ik heb een toelichting op deze melding gemaakt met jouw bevindingen uit het eerste bericht, binnen nu en 3 werkdagen zullen zij dit oppakken. Indien nodig nemen ze telefonisch contact met je op, maar mocht dit na 3 werkdagen niet gebeurd zijn en spelen dezelfde problemen dan nog steeds, plaats je hier dan weer een bericht? Dan ga ik ze achter de broek aanzitten. 💪🏻


@Sanne_M ,

 

Top dank je! Ik hou het in de gaten en laat het je weten. Wordt de aanpassing in het pakket van tv dan ook neem ik aan meegenomen?

 

gr,

patricia


@Sanne_M het is aangepast, het enige is dat ik de snelheid van mijn internet niet omhoog zie gaan. Misschien dat de komende dagen nog gebeurd. Het pakket is verder wel aangepast. 


@Sanne_M 

weer iets raars, mijn pluspakket is stopgezet (niet door ons) en elke keer als ik hem weer aanzet wordt hij weer verwijderd. 


Ik heb de levering nagelopen en die is nu volledig afgerond. Je zou dus 500 Mbit/s internetsnelheid moeten hebben, maar dit is niet het geval lees ik? Heb je dit bekabeld gemeten of via de wifi? Daarnaast zie ik het Pluspakket aan staan sinds 25 augustus in het abonnement, heb je de zenders nu ook? 


@Sanne_M, via wifi maar daar haalt hij de 250 nog niet eens. Dat is dezelfde snelheid als voor de verhoging. Ik hou het in de gaten anders zet ik hem terug zodra het kan.
 

Pluspakket is opgelost inmiddels, denk een hik in het systeem gisteren. Het was alleen raar dat het was uitgezet terwijl ik dat niet had gedaan en de rest van de familie kan het niet doen omdat ze de pincode niet weten. Maak niet uit dat is opgelost 


Zou je hem anders ook eens bekabeld willen meten? Ik ben benieuwd of je dan wel op de 500 Mbit/s uitkomt. 

Ik denk het ook, ik zie inderdaad een hoop bestellingen van gisteren maar fijn dat het nu in elk geval weer werkt. 


Ik heb niets meer vernomen, dus ik hoop dat je bekabeld inmiddels de 500 Mbit/s haalt. Mocht dit toch niet het geval zijn, trek gerust aan de bel.


@Sanne_M sorry druk door ziektes hier, ik laat het even zo. Ben niet in de gelegenheid om nu bekabeld te meten. Mocht dit weer lukken en we halen de bits niet dan meld ik me.


Geen enkel probleem. Doe rustig aan en beterschap gewenst daar! :sunflower: 


Reageer