Skip to main content
Beantwoord

Inloggen op MijnKPN app op iPhone werkt ineens niet, alleen via website

  • 4 June 2024
  • 26 reacties
  • 262 keer bekeken

ineens werkt het inloggen op mijn iPhone niet meer. ik vul mijn KPN-id en het wachtwoord in, druk op de login-button, en vervolgens gebeurd er helemaal niets meer!

ik had ook eerst geprobeerd, zoals gebruikelijk, met mijn vingerafdruk in te loggen, dan verschijnt mijn KPN-id en het wachtwoord automatisch, maar dan is zelfs de login-button geblindeerd en niet te gebruiken.

ik kan dus nu geen MB’s meer delen, aangezien dit via de website niet meer mogelijk is (waarom eigenlijk niet???). 

ik heb de mobil-app opnieuw geïnstalleerd, maar dat helpt niet. Inloggen op de website is geen probleem. Graag assistentie om dit op te lossen

Bij mij ook hetzelfde probleem, en niets helpt tot nog toe. In de app store zie ik bij de app toen ik het opnieuw installeerde: `versie 6.23.1`  `1 wk. gel`. en `We hebben wat problemen van de laatste versie opgelost`. Maar ik had eerst geen problemen en sinds de nieuwe versie juist wel.


Hi en welkom op ons forum, beide. Dank voor dit signaal. Ik ga graag voor jullie op onderzoek uit, daar heb ik meer informatie voor nodig:

@hjschubert Welk type iPhone heb je? En welke versie van de app heb je nu? Als je eventueel ook een screenshot kan delen van wat er gebeurt en hoe het eruit ziet, graag.

@juliedje Welk merk en type toestel gebruik je? Werkt bij jou de online omgeving van MijnKPN ook nog wel?


@Alexandra van KPN Hallo dankjewel voor je assistentie. Mijn toestel is een IPhone 6s versie iOS 15.8.2. In de app reageren de buttons `inloggen` niet. en bij `wachtwoord vergeten` functie doet de button `E-mail versturen` het niet, Meer kan ik ook niet doen. Op de laptop heb ik geen enkel probleem.


beste Alexandra, bedankt voor het bericht, hier mijn gegevens:

Mijn iPhone type: model 7, iOS 15.8.2

Vroeger kon ik direct met mijn vinger-afdruk inloggen, nu zie ik eerst een algemeen login-venster (1).Vervolgens kies ik login en vul mijn login-data (id en paswoord) in (screenshot 2,3). Nu wordt wordt mijn vinger-afdruk gevraagd (4), en vervolgens staat er alles, maar kom ik niet verder (5). Zoals u op het laatste screenshot (5) kunt zien, is de login-button grijs en kan niet gebruikt worden.

Ik kom dus niet verder.

 

Admin: gegevens verwijderd i.v.m. privacy 


@hjschubert Misschien zit het probleem in de versie iOS 15.8.2. 

@Alexandra van KPN Maar ik hoop dat het probleem zit in de nieuwe versie van de app  6.23.1 en dat het opgelost kan worden want ik ben nog niet toe aan een nieuwe telefoon.

 


@Alexandra van KPN  Inloggen op mijnkpn op de laptop gaat nu ook niet meer. Er wordt aangegeven dat er een storing is. Alleen via de link in de mail naar dit forum kan wel en ben ik ingelogd. .


@Alexandra van KPN Nu kan ik wel weer inloggen op de website op de laptop, maar nog steeds niet in de app op mijn telefoon. 


Dank voor de extra informatie en voorbeelden @juliedje en @hjschubert. Ik heb het aangekaart bij de specialisten. Zo gauw ik nieuws heb of als ik nog vragen voor jullie heb, laat ik het weten!


Goedemorgen @hjschubert en @juliedje, ik ontving net de terugkoppeling dat er een update gedaan is, waarmee de inlogproblemen moeten zijn verholpen! Controleer voor de zekerheid of je je MijnKPN app kunt updaten. Daarna moet het goed gaan, ik hoor graag of dat bij jullie ook het geval is.


@Alexandra van KPN Bedankt voor de moeite, in de app store staat de MijnKpn app nog steeds op versie 6.23.1. Ik kan nog steeds niet inloggen in de app. De apps worden volgens mijn instellingen automatisch ge-update, echter alles blijft hetzelfde na verwijderen en opnieuw installeren. Ook mijn IPhone is up to date. Om welke nieuwe versie van de app gaat het en wordt die dan eventueel niet vernieuwd in de App Store?


@Alexandra van KPN 

Bij mij precies het zelfde. Versie in App Store is 6.23.1. en er is geen verdere update. SVP spoedig oplossen 


Op mijn iPhone SE 2022 geen problemen met de versie 6.23.1.


nou, bij @juliedje en mij niet dus. Maar ik heb nu het volgende gedaan, en het werkt nu weer goed:

1.) app verwijderd van mijn telefoon

2.) telefoon zelf rebooten (helemaal uit- en een minuut later weer aanzetten)

3.) kpn app uit de AppStore opnieuw geïnstalleerd

4.) mij in de App handmatig weer ingelogd en de set-up doorlopen

En nu werkt het weer zoals voorheen.

@juliedje , misschien kunt u dit ook proberen?


@hjschubert Bedankt voor het advies en wat fijn dat het u heeft geholpen. Een reset heeft bij mij niet geholpen en ik kan niet inloggen in de (nieuw geïnstalleerde) app. @Alexandra van KPN wat kan ik nog doen behalve een nieuwe telefoon kopen of het opgeven. De app was juist ook handig om mijn rekening te betalen als ik niet de laptop bij me heb.


Fijn dat 't bij jou nu ook goed werkt @hjschubert!

@juliedje Alleen bij jou nog niet. Dan kijken we verder. Vul je je forumprofiel zo volledig mogelijk in met je NAW-gegevens en klantnummer? Dan kan ik je gegevens erbij zoeken.


@Alexandra van KPN  ik zet hier geen persoonsgegevens van mij neer, dat geef ik liever door in een telefoongesprek. Dus dan bel ik de klantenservice wanneer ik tijd heb.


want ik ben nog niet toe aan een nieuwe telefoon.

Dat ben je toch wel @juliedje .

De iPhone 6s is maar liefst 9 jaar oud. Die krijgt van Apple ook al 4 jaar geen beveiliging en software updates meer.

Echt aan vervanging toe.

Ook mijn IPhone is up to date. 

Dat is ie anno 2024 dus niet. 

Met een nieuwere zal het allemaal direct weer werken. 

 


@juliedje Dat mag natuurlijk ook. Weet dat je gegevens alleen zichtbaar voor jezelf en voor een moderator zijn, als je ze invult in je forumprofiel. Ik vraag je natuurlijk niet om je gegevens openbaar achter te laten. Maar bel je liever met de klantenservice, is dat natuurlijk ook goed. Kies vooral waar je je zelf het beste bij voelt.

@PeterG Ik kan inderdaad niet uitsluiten dat 't met een nieuwe(re) telefoon meteen goed zal werken. Maar we doen ons best om de minder nieuwe toestellen zo lang mogelijk te blijven ondersteunen.


@PeterG en @Alexandra van KPN , de problemen zijn ontstaan na de nieuwe versie van de app  6.23.1. Alle andere apps werken goed en worden bovendien automatisch geupdate, dat kan ik ook zien waar ik bij sta. Omdat mijn telefoon nog goed is en ik verband zie met de verandering in de Mijnkpn app, vind ik dat het probleem in de app zit. De versie van mijn IPhone is dezelfde als van @hjschubert en hij moest resetten. Wat bij hem hielp maar bij mij niet. Ik zoek verder naar een oplossing. Misschien ligt het aan mijn instellingen van synchronisatie en veilig inloggen op de laptop vs smartphone? Deze twee instellingen heb ik onlangs aan gezet, plus is mijn klantnummer gesplitst en heb ik een ander klantnummer.


@juliedje Ja hoor, het zoeken naar de oplossing is prima. Vandaar dat er ook nog steeds updates gedaan worden. 

Ik kan er zelf niet verder voor je in duiken zonder je gegevens. Dat kan ik alleen als je ze in je forumprofiel zet. Je kunt voor verdere hulp ook bellen met onze klantenservice op 0800-0402.


@Alexandra van KPN 13 dagen geleden schreef ik in dit forum: `In de app store zie ik bij de app toen ik het opnieuw installeerde: `versie 6.23.1`  `1 wk. gel`. en `We hebben wat problemen van de laatste versie opgelost`. Maar ik had eerst geen problemen en sinds de nieuwe versie juist wel.` 

8 dagen geleden reageerde je met `Dank voor de extra informatie en voorbeelden @juliedje en @hjschubert. Ik heb het aangekaart bij de specialisten. Zo gauw ik nieuws heb of als ik nog vragen voor jullie heb, laat ik het weten!

6 dagen geleden reageerde je met `ik ontving net de terugkoppeling dat er een update gedaan is, waarmee de inlogproblemen moeten zijn verholpen! Controleer voor de zekerheid of je je MijnKPN app kunt updaten. Daarna moet het goed gaan, ik hoor graag of dat bij jullie ook het geval is.`

Begrijp ik het goed dat het om dezelfde update gaat waar we het steeds over hebben dat die problemen geeft? Want van een aanpassing of nieuwere versie na 6.23.1 is geen sprake en we zijn niks opgeschoten! @hjschubert Heeft zelf met succes iets bedacht anders was hij hier nog.

En naar aanleiding van je verzoek om mijn NAW gegevens; welke informatie is hier dan essentieel? Er is niks bijzonders behalve aan wat ik hier al heb vermeld. 

Ik ga een IT specialist zoeken, in eerste instantie van de servicedesk van KPN met inzicht in software en hardware, die me verder kan helpen.  

Ik bedank iedereen die me heeft willen helpen: @Alexandra van KPN , @hjschubert  @PeterG 

 

 


@juliedje Soms worden er kleine updates (of oplossingen) aangebracht in een bestaande versienummer van de app. Vandaar dat je geen nieuw versienummer ziet staan. We zien verder geen signalen dat er iets mis is, en bij @hjschubert is het gelukt om het op te lossen, alleen bij jou nog niet. Het enige wat ik dan kan doen is samen met jou verder kijken en indien nodig voor jou een melding aanmaken, en dat kan ik niet zonder je gegevens. Dus daarvoor heb ik je NAW gegevens en klantnummer nodig, die je kwijt kunt in je forumprofiel. Doe je dat liever niet, dan kan je voor hulp bellen met onze klantenservice.


@Alexandra van KPN Ik zie dat sinds vanmiddag de kleine update of verbetering ook mijn telefoon heeft bereikt. Daar ben ik heel blij om; in kan (veilig) inloggen en de interface en gebruiksgemak zijn ook verbeterd. Heb geen contact met de klantenservice hoeven hebben maar alles is vanzelf gegaan. Een melding aanmaken is dus niet meer nodig. Dank u wel voor uw bemiddeling en vergeef me mijn frustratie.. Ik wens u een hele fijne dag! 🌸


ook nog bedankt van mijn kant; het was goed te zien dat ik niet de enige met dit probleem was… 

 


@hjschubert Bedankt voor jouw bericht waar ik me bij kon aansluiten. Het fijne van een forum waar je lotgenoten treft.

Vriendelijke groeten, @juliedje 


Reageer