Skip to main content

Hallo,

Ik probeer (ook via de klantenservice zonder succes) onder https://www.kpn.com/profiel/ daar mijn telefoonnummer te wijzigen, ook i.v.m. 2 factor optie (deze staat uit om de verandering door te voeren).

Echter weet ik niet waar klantenservice mijn nummer heeft veranderd, maar ik blijf mijn oude nummer zien, welke binnen afzienbare tijd niet meer werkzaam zal zijn en dan is er geen nummer / 2 factor om in te loggen.

Ik heb geprobeerd dit zelf te doen door netjes het nieuwe nummer in te voeren en dan te wachten op een verificatiecode naar dat nummer : dit werkt niet.

Vandaar dat ik via de klantenservice dit had proberen te regelen, echter na diverse uren zie ik nog steeds mijn oude nummer i.p.v. het nieuwe wat ik zou moeten zien volgens de man van de klantenservice.

Ik liep dus helaas wederom aan tegen het feit dat men dit niet gelooft en me uitlegt hoe ik iets moet doen of hoe lang ik geduld moet hebben.

Ik heb al vaker problemen gehad met administratieve dingen wijzigen en nu weer.
Ik wil dat dit goed wordt opgelost maar hoe leg ik dat de klantenservice uit die niet waardeert dat ik hun uitleg waar ik wat zie ingelogd in MijnKPN onder https://www.kpn.com/profiel/, want hun zien het goed staan dus is het goed en ben ik gek of blind.

In forumprofiel staat onder Persoonlijke opmerkingen(Privé)  mijn nummer die ik ook voor 2factor inlog wil gebruiken, maar daarvoor moet die wel eerst goed gewijzigd worden in het systeem bij KPN-MijnKPN.

Wil 2 factor aan maar kan nummer niet wijzigen naar die ik wil, klantenservice lijkt het ook niet geheel te begrijpen en het niet goed te veranderen zodat het voor mij in MijnKPN ook klopt en het goede nummer zichtbaar en werkend is.

Dus hoe nu verder?

En opgelost, tijdens het plaatsen van dit bericht en het nogmaals proberen voor screenshots komt ineens de sms door en is het gelukt het nummer te wijzigen.


Reageer