Skip to main content

mijn kpn werkt wel op laptop, maar opent niet meer op mijn android telefoon, irritant

Hallo @kuimpie , via de laptop gebruik je de website, via je mobiel kun je de MijnKPN-app downloaden.

Wat voor (fout)melding(en) krijg je op je telefoon als je de app probeert te installeren en/of openen?

 


Ik heb mijn KPN app gedownload op mijn telefoon, maar kan er niet in met mijn wachtwoord, na het indrukken van de knop “inloggen” reageert ie gewoon niet, inmiddels heb ik het ook geprobeerd om mijn oudere Android Tablet en daar werkt het wel.


Hoi @kuimpie, welkom bij ons op het forum. Wat gek dat je alleen op je telefoon niet kunt inloggen en op de website en op de tablet wel. Er komt ook geen foutmelding in beeld dus als je probeert in te loggen? Kan je ook vertellen wat voor Android toestel het precies is (merk en model) en welke versie van Android er op staat? Voor de tablet ben ik naar hetzelfde benieuwd. Dan kunnen we daarmee verder met je meedenken.


Mijn telefoon is een Samsung A3, SM-A320FL versie 8.0

en de tablet is een Samsung SM T850, versie 8.1

Mijn telefoon heb ik deze week teruggezet naar de oorspronkelijke fabrieks instellingen, omdat ie te vol werd. Alle apps doen het weer alleen mijn KPN niet.

Bedankt alvast voor de snelle reactie.


Dank je @kuimpie, op die Androidversie zou de app het wel moeten doen. Door het terugzetten naar de fabrieksinstellingen heb je alles ook al heel grondig opnieuw geïnstalleerd. Ik weet zo ook even niet wat het kan zijn, ik heb daarom een berichtje gestuurd naar specialisten. Als ik een reactie van hen heb zal ik dat hier met je delen!


Bedankt tot zover, hopelijk komt er nog een oplossing van de specialisten.

Fijne feestdagen en tot later hopelijk.


Ik hou je op de hoogte! En ook fijne feestdagen gewenst :slight_smile: