Skip to main content

Probleem om oud Planet e-mail adres te koppelen aan KPN ID. Wat is hiervoor de oplossing?

admin: titel aangevuld ivm vindbaarheid 

Wat precies probeert u? Dat is mij niet duidelijk.

Je kunt een emailadres aanmaken, als dat nog beschikbaar is. Maar een emailadres zit niet gekoppeld aan een KPN id. Een emailadres zit gekoppeld aan een thuis abonnement. Een thuis abonnement kun je koppelen aan een KPN id.


Er is geprobeerd om het KPN ID te koppelen aan zowel thuis abonnement als mobiel abonnement, maar bij beiden wordt de melding weergegeven dat het abonnement niet herkend wordt.


Bij het toevoegen van het thuis abonnement moet je de laatste 3 cijfers van uw rekeningnummer invoeren. 

Daar lukt het niet mee?


Hoi @PeterVX, welkom bij ons op het forum. Op welke manier wil je het Planet adres precies koppelen? Wil je een Planet adres als inlog gebruiken voor KPN ID en daar meerdere abonnementen aan koppelen, of wil je het Planet adres kunnen beheren vanuit een ander KPN ID? Als het Planet adres nog actief is kan je daar een KPN ID mee aanmaken, daarna kan je de abonnementen koppelen zoals het screenshot van Nick laat zien. Als je het Planet adres wilt koppelen aan een bestaand KPN ID kan je die stappen om te koppelen ook volgen, het adres zal onder een klantnummer vallen en dat klantnummer kan je daarvoor gebruiken. Lukt het om het aan te maken en/of te koppelen? Als het niet lukt, kan je dan toelichten welke optie je probeert te doen en wat er precies niet lukt? Dan kunnen we verder met je meedenken.