Skip to main content

Vandaag 8 april 2022. Mijn manĀ  (een zakelijk XS4ALL klant) heeft een email ontvangen gisteren dat zijn XS4ALL account is omgezet naar een KPN account. Hij hoefde alleen een KPN ID aan te maken en daar zouden alle gegevens van XS4ALL instaan.

KPN ID aangemaakt, GEEN XS4ALL te zien en de inlog voor XS4ALL werkt niet meer. Opnieuw geprobeerd , niet gelukt. Wij zitten bijna 2 uur in de wachtrij (zowel KPN als XS4ALL) ...nog niemand gesproken die ons verder kan helpen.

Belachelijk

admin: eigen topic aangemaakt

Ā 

Hoi en welkom op ons forumĀ @Jazza.

Rot om te lezen dat het zo stroef verlopen is met jouw KPN ID en MijnKPN. We doen ons best om je hier zo snel mogelijk te helpen, we zijn daarbij afhankelijk van hoe druk het is. Heb je het intussen nog eens geprobeerd, en is het gelukt om in te loggen in MijnKPN?

De XS4ALL abonnementen worden technisch op de achtergrond omgezet naar de KPN techniek. Zo gauw het helemaal klaar is, kan je met je nieuwe KPN ID inloggen in MijnKPN. Je leest alle details in onderstaand topic.Ā 

Ā 


Hoi Alexandra, dank voor je reactie en mijn excuses voor de late reactie. Eigenlijk was de bottleneck bij XS4ALL omdat ze niet genoeg mensen hebben gehad voor de technische vragen van klanten met een extra ingewikkeld situatie. Uiteindelijk wel verholpen, maar, met meer dan in totaal 4 uur gewacht te hebben aan de telefoon. De.probleem was redelijk snel.opgelost, en, als er adequate instructies op de websites waren gegeven, hadden wij het zelf kunnen oplossen.Ā 

Alvast dank voor je aandacht.Ā