Skip to main content

Dag 

 

Mijn mailadres product huis komt niet overeen met mijn daadwerkelijke mail adres om die reden krijg ik geen bericht om spotify te activeren. Echter ik kan het niet aanpassen in mijn kpn ID 

 

Mijn mailadres zoals beschreven in mijn kpn ID is de juiste willen jullie dit zsm aanpassen 

 

Groet

Hoi @E.Rox, ik lees dat je er niet uit komt met je mailadres en daardoor ook niet met Spotify. Goed dat je aan de bel trekt.

Het is vrij druk op het moment, waardoor we later bij je topic zijn dan anders. Hoe staat het er intussen voor? Als je wilt dat ik er naar kijk, vul dan je forumprofiel zo volledig mogelijk in, inclusief je e-mailadres, geboortedatum en laatste 3 cijfers van het bij ons bekende IBAN rekeningnummer. Als je hier een seintje geeft zo gauw je dat hebt gedaan, kijk ik er voor je naar.

Je leest in onze Kennisbank meer over Spotify en het activeren ervan:

 


Dag 

de gevraagde gegevens toegevoegd 


@E.Rox Dankjewel! Ik heb jouw e-mailadres in het systeem aangepast, er stond inderdaad een typefout in.

Verder zie ik dat Spotify aan staat bij jouw abonnement, alleen nog niet geactiveerd is. Je kunt Spotify activeren via deze stappen. Lukt het als je dat probeert?


Dag 

min mijn gegevens staat Spotify wel geactiveerd maar op het mailadres en naam van ex partner. Ik zou een nieuwe activatiecode ontvanger maar dat lukte niet omdat mail niet juist stond. Dit is nu wel gelukt, de mail wijzigen kun je mij een activatiecode mailen? De huidige gebruiken ***oost is niet van mij namelijk en ik wil het zelf gebruiken 


Ik kan geen foto uploaden screenshot beveiligd om dit te laten zien


Heb het nu uitgezet. Als ik het weer wil activeren gaat mail adres automatisch dan op mijn naam?


@E.Rox Ah, klopt, wanneer Spotify al geactiveerd is kan je inderdaad niet nog eens activeren met een ander e-mailadres. Ik verwacht dat als je Spotify nu weer aanzet en dan de activatielink voor Spotify volgt, dat het allemaal lukt. Laat je weten of dat zo is? Zo niet, dan kijk ik er even voor je naar.


Nee dit lukt niet. Hij blijft aangeven dat het gekoppeld is aan e-mail adres ex. Hij werkt niet mee dus alsjeblieft ontkoppel dat e-mail adres en stuur mij een link waarbij ik mijn mail kan koppelen (zoals aangegeven in profiel) en gebruik kan maken van spotify zoals ik betaal! 


@E.Rox Kan je uitleggen waar jij ziet dat Spotify nog gekoppeld is aan de gegevens van jouw ex? Ik zie niet wat jij ziet. Ik heb alleen jouw uitleg. Daarom is alle informatie welkom, leg het zo duidelijk en uitgebreid mogelijk uit. Alleen jij zelf kan jouw Spotify koppelen aan je eigen e-mailadres om het te activeren, dat kan ik niet voor je doen. 

Vul je daarnaast het e-mailadres van je ex-partner ook in je forumprofiel in, bij persoonlijke opmerkingen? Dan kan ik nog even zoeken of ik daarop iets kan vinden.


Dag, 

 

Dat zie ik als ik in mijn KPN ID via de zoekbalk ‘ spotify activeren’ klik, dan zie ik aan welke mail en naam dit is gekoppeld. 

Maar dit blijft staan, ondanks dat ik de spotify uit het pakket heb gehaald. 

In mijn profiel gegevens heb ik de mail beschreven. Is het mogelijk een foto beveiligd te sturen dan kan ik de printscreen laten zien .


@E.Rox Top, dankjewel. Een screenshot erbij lijkt me een goed idee, daarvoor wordt voor mij duidelijker wat je precies ziet. Ik stuur je een privébericht daarvoor.


@E.Rox Ik zag het screenshot al voorbij komen! Ik heb het doorgestuurd naar onze specialisten, met het verzoek of zij dit kunnen ontkoppelen voor je. Ik verwacht dat we binnen enkele dagen reactie van ze hebben, we houden je op de hoogte. 


Hallo @E.Rox, mijn collega geniet van een welverdiende vakantie, dus neem ik het even over. De specialisten geven aan dat op 30 oktober het Spotify account omgezet wordt naar een Free account door Spotify zelf.