Skip to main content

Mijn tv ontvanger arcadyan Hmb2260  doet niks meer hij geeft hd ir rec in het rood aan en code 8.8.8.8  wat kan er aan de hand zijn ? En hoe op te lossen?

De Arcadyan HMB 2260 is ondertussen een heel oud beestje.

Je kan hem met de schakelaar achterop uitzetten en na ongeveer 1 minuut weer aanzetten en kijken of hij dan wel volledig opstart.

 

Het beste wat je kan doen is gratis 0800-0402 bellen.

 

Je kan 2 dingen doen:

  1. vragen om een vervangende KPN tv ontvanger.
  2. Abonnement (als hij vrij is) omzetten naar KPN tv+, dan krijg je de nieuwste Arcadyan DIW7022 (KPN tv+ box), dat is een Android mediabox. Meestal ben je dan ook goedkoper uit.

Hallo @C Ka ,

Code 8888 geeft aan dat je geen beeld of een storing hebt met je TV-ontvanger. 

 

De instructie voor het oplossen van code 8888 staat hieronder beschreven:


1.  Selecteer het juiste input kanaal op de afstandsbediening van jouw TV middels de source knop. De source-knop verschilt per type afstandsbediening. Dit kan variëren van een vierkant met een pijl erin tot een EXT of AV knop.
2. Kies nu het juiste input kanaal (ook wel extern kanaal). Weet je niet welke de juiste is? Ga ze dan 1 voor 1 langs door op de source-knop te drukken. Wacht elke keer 10 seconden voordat het beeld verspringt. Bij het juiste input kanaal verschijnt het TV-menu of live tv.
 

Lukt het niet via het stappenplan?


Soms ligt het aan de scart-kabel of de HDMI-kabel.Probeer bij deze fout ook -indien mogelijk- een andere kabel uit. Dit kan het probleem direct oplossen. 


 


Reageer