Skip to main content

Hoi

ik heb geen beeld en geluid meer op de tv sinds we terug zijn van een paar dagen weg. LG tv met KPN ontvanger. Al van alles gedaan; ontvanger uit en aan, tv uit en aan. Ander HDMI kanaal. Modem laten resetten via de KPN website. Er gebeurt niets.

wat kan ik verder nog doen?

Hoi en welkom bij de KPN community @Teejeetje!

Geen beeld en geluid is natuurlijk niks als je weer thuiskomt van een paar dagen weg. Welke tv-ontvanger heb je, en hoe is deze aangesloten op je televisie? Krijg je ook een (fout)melding te zien in beeld, en zo ja, welke? Lukt het om de tv-ontvanger een frisse start te geven, en helpt dit?

Voor snellere hulp kan je ook bellen met onze klantenservice, op het gratis nummer 0800-0402. Onze collega's daar helpen je dan meteen verder.


Hoi Alexandra

ja lastig dat het zo lang duurt voor het opgelost is. Vandaag een nieuwe tv ontvanger gehaald in de KPN winkel en deze aangesloten. Gelukkig nu weer beeld en geluid. 
maar geen idee of dit nu echt kapot was.

de service van de KPN winkel was wel erg minimaal. Het kastje is niet getest en er werd ook niet uitgelegd hoe we het verder konden oplossen als het niet aan het kastje had gelegen. Jammer.

voor nu weer opgelost gelukkig.

groetjes Tilly


@Teejeetje Fijn dat 't opgelost is! Klopt, onze collega's in de winkel hebben niet de mogelijkheid om de apparatuur te testen. Wel kunnen ze je helpen met de service om het om te ruilen, als iets defect is, zoals een tv-ontvanger. 

Als je een volgende keer belt met onze klantenservice, dan ben je het snelst geholpen. Op het forum ben je natuurlijk ook altijd welkom, dat kan afhankelijk van drukte alleen iets langer duren. 


Reageer