Skip to main content
Goedemiddag,



Kan iemand mij een oplossing geven voor foutcode 562 ?

Alles al een paar keer opnieuw opgestart maar niets helpt.



Grietje



*Admin: topic verplaatst naar juiste board
Heb je extra routers, switches of andere netwerkapparatuur in je netwerk? Misschien een WiFi repeater?
Nee helemaal geen extra toevoegingen.
Alleen een Experiabox en een TV Ontvanger?

En hoe zit die TV Ontvanger dan aan de Experiabox?
Hier hetzelfde probleem bij thuiskomst. Niks veranderd aan instellingen of extra toevoegingen. Opeens de melding en verschillende keren opgestart maar niks helpt.



Graag oplossing, Ik lees mee!
Is er niets veranderd aan aan extra toevoegingen, maar heb je wel extra netwerkapparatuur?
Ik heb hetzelfde probleem, net gebeld met kpn....zegt dat er iets kapot is?? En er moet een monteur komen. Heb dus tot en met morgenavond helemaal niks
Ik krijg morgen een monteur zit storing in tv kastje en moet uitgelezen worden. Valt anders niet op te lossen.
Ik heb hetzelfde probleem, net gebeld met kpn....zegt dat er iets kapot is?? En er moet een monteur komen. Heb dus tot en met morgenavond helemaal niks jr kan ouderwets met coax gewoon tv kijken alleen wat beperkter.
Raar dat t zo uit t niks ontstaat, kom thuis van werk (vanmorgen alles intact) en nu plots dit.

Wordt een hele lange avond
Ooow dank voor de coax tip, echt niet opgekomen! Kwaliteit is vreselijk, maar in ieder geval tv in huiskamer. Dankjewel!!
Ik ben pas sinds Mei bij KPN en heb dit problem nu al voor de derde keer. Het gebeurt tijdens het updaten van KPN. Eerste keer kon het vanuit de helpdesk verholpen worden , tweede maal (twee weken geleden) moest er een monteur komen die ook geen idee had wat het voor fout code het was. Hij heeft de modem vervangen en met de tecnische dienst gebeld die hebben alles weer gereset En nu gebeurde het weer zondag op maandag, Weer helpdesk gebeld en moest alles ressetten, hielpt niet. Tijdens opstarten stopt het bij 85% vervolgens zei de jongen van de service desk dat ik maar moet afwachten het komt vanzelf goed?????

Vanmiddag maar weer bellen!!!!1
Hoi Grietje, Kwiet, Sweety & Alice, welkom op het forum!



Foutcode 562 geeft aan dat de tv ontvanger en de Experia Box een conflict hebben in de instellingen achter de schermen. Wat zou moeten helpen is het volgende:



- zet de tv ontvanger uit

- zet de Experia Box uit

- reset de Experia Box (met een paper clip of satéprikker in het gaatje aan de achterkant)

- wacht tot de Experia Box weer volledig is opgestart, dit duurt een 10-15 minuten

- zet dan de tv ontvanger weer aan



Op deze manier staat de Experia Box weer goed ingesteld, en kan de tv ontvanger daar de juiste instellingen uit ophalen. Je ontvanger werkt dan weer perfect 🙂
Hoi Erik, ik ga t proberen! Monteur komt vanavond pas, zou heel fijn zijn als het mij zelf lukt!
De resetmethode zelf uitvoeren is niet gelukt. Plots deed alles het net! Gebeld door monteur; bleek van buitenaf te komen de storing.

Het is dus opgelost nu!
Hoi Eric, dat hebben wel gedaan tot 5x toe en nee ook dat werk niet. Vanmiddag is er maar weer een afspraak met een monteur gemaakt. Helpdesk snapt het ook niet omdat alle lampjes van de experia box wel groen zijn.
Goed dat het bij jou nu is opgelost, Sweety! Jammer dat ik voor jou niet hetzelfde kan zeggen, Alice 😞 Wel goed om te horen dat er een monteursafspraak is gemaakt. Dat lijkt me dan ook de beste oplossing als we het niet op afstand kunnen doen. Laat je weten hoe het monteursbezoek afloopt?
Er kwamen 2 monteurs aan de pas om het op te lossen. Glasvezel kastje vervangen en schoongemaakt alles uit het systeem gehaald opnieuw er ingezet en nu bijnal 2 uur verder doet alles het weer hopelijk nu geen problemen meer.
Te vroeg gejuicht laptop doet het niet. Volgende fout melding als ik een site wil openen.

"Uw computer lijkt correct geconfigureerd te zijn maar het apparaat of de bron reageert niet."

Krijg hier zo de bal en van. Net 3 maanden bij kpn en als je mijn geschiedenis nu al bekijk bij jullie is het echt om te janken! !
Goed om te horen dat het met de tv opgelost is, Alice. Jammer dat je er een laptopissue voor terug hebt gekregen. Ik neem aan dat je met de laptop via wifi verbinding maakt met het internet? Kun je eens proberen om je netwerk te vergeten, en dan opnieuw verbinding er mee te maken?
Is het gelukt om je internet weer op orde te krijgen, Alice?
Ik heb ook foutmelding F562 nadat KPN 's nachts werkzaamheden heeft uitgevoerd. Heb bovenstaande diverse keren geprobeerd maar helaas is het hiermee niet opgelost. Foutmelding blijft bestaan. A.s. vrijdag komt een monteur omdat ze het op afstand niet opgelost krijgen. Het meest vervelende is dat ik continue moet mailen met een drukker omdat mijn moeder is overleden, ze konden vandaag geen monteur meer langssturen, planning zat vol. Dan zit je daar en kan geen kant op. Geen telefoon, geen tv en geen internet.
Beste @Radijs, welkom op ons forum! Gecondoleerd met het verlies van je moeder. Ik kan me heel goed voorstellen dat je nu helemaal niet op dit soort dingen zit te wachten.. Gisteren heb je met mijn collega gebeld en is er uitgelegd hoe je een hotspot kunt maken met je mobiele telefoon, zie ik. Is dat gelukt? Dan kan je in ieder geval mailen met de drukker. Helaas kan ook ik de monteur niet vervroegen, die zal dus morgen komen. Ik ga er wel vanuit dat het probleem dan snel opgelost is. Als ik iets anders voor je kan betekenen, laat je het me weten?
Vandaag monteur geweest, hij kon het probleem niet oplossen, morgen wordt een noodpakket opgestuurd zodat ik TV kan kijken en internet heb. Er schijnt ergens een foute instelling bij KPN te zijn. Maar waar weet niemand, ook het specialistisch team kon het probleem niet opsporen.

Ik zit nu al 4 dagen zonder en hoop dat ze het morgen krijgen opgelost.
Wat ontzettend vervelend! Ik zie hier inderdaad dat er nog een openstaand ticket is, daar is het wachten nog op. Hopelijk krijgen ze het snel weer op orde!
Hallo @radijs, ik zie dat we nog steeds hard voor je aan het werk zijn, maar dat het probleem helaas nog niet is opgelost. Heel jammer om te lezen 😞. Kan je voor nu nog even uit de voeten met het noodpakket? Ik kan vanuit hier niets bespoedigen, maar als ik iets anders voor je kan doen, laat het me vooral weten.

Reageer