Skip to main content

Al sinds een half jaar ondervinden wij problemen met kpn digitale tv. Ondanks de mooie verkooppraatjes van de monteur om maar een extra ontvanger aan t schaffen zijn de problemen nog altijd niet verholpen en ondanks inmiddels 3 pogingen om een terugbel verzoek aan te vragen hebben zij van kpn nog altijd geen contact met mij als zakelijke klant opgenomen. Waardeloos hoe hier met klanten wordt omgegaan en ik overweeg serieus om over te stappen naar een andere provider die niet onzin verkoopt. 

Ondanks de mooie verkooppraatjes van de monteur om maar een extra ontvanger aan t schaffen zijn de problemen nog altijd niet verholpen ...

Zou volgens die verkoper die extra TV ontvanger de problemen dan verholpen moeten hebben?

Dat is dan natuurlijk klinkklare onzin.

Kan je eens beschrijven wat voor een problemen je ervaart en hoe de TV ontvanger(s) op de Experia/KPN Box aangesloten zijn.

Welke Experia/KPN Box heb je?


Welkom op het forum @Waardeloze televisie ontvangst. Dit is je eerste bericht bij ons op het forum, waardoor wij nog geen verdere informatie hebben. Wjb stelt al een aantal vragen, waarbij de antwoorden ons op weg kunnen helpen. Kan je er meer over vertellen?

Hou er rekening mee dat wij niet zien wat jij ziet, wij weten alleen wat jij ons vertelt. Hoe meer je vertelt, hoe meer wij mee kunnen denken.