Skip to main content

Hoi!

Aangezien jullie mij de vorige keer goed helpen geholpen ga ik nog een vraag stellen.

Ik gebruik nu de decoder waarmee ik KPN TV + kijk. Fantastisch beeld maar heb een probleem met de regionale zenders (ik weet het, beetje ouderwets) die op kanaal 1374 /1399 zitten.

Zodra ik deze aanzet doen deze het voor korte tijd maar dan loopt de decoder vast en wordt deze opnieuw opgestart. 

heb inmiddels ook bij mijn ouders gekeken die in een andere postcode wonen en die hebben hetzelfde probleem. 

iemand nog tips of zelfde ervaring?

 

Dat zijn geen regionale maar lokale zenders.

Als het bij je ouders met dezelfde lokale zender is dan is het aanvoer signaal waarschijnlijk al niet goed bij kpn.

Uit de door mij geraadpleegde lijst begrijp ik dat het tv kanalen van Gennepnews (of is dat radio?) en DTV Uden gaat?? Indien dat zo is kan een moderator dit doorgeven een iTV beheer.

http://gennep.news

https://dtvnieuws.nl/uden

 


@MarcoVgh Je bent niet alleen

 

 

 


Zou kunnen, @MarcoVgh, dat dit inderdaad hetzelfde probleem is. Wat we zien is dat het specifiek mis gaat als je zapt van en naar de lokale zenders. Dan loopt de TV+ Box vast. 

Maar in jouw bericht lees ik dat het wel lukt om de zender ervoor te krijgen, en dat hij dan na verloop van tijd vastloopt. Kun je iets meer vertellen hoe je de zenders in kwestie dan oproept, doe je dit door het nummer in te toetsen? Of op andere manier? Hoe lang kun je ongeveer kijken voor het vastloopt?

Het probleem zoals beschreven in de andere topics is in onderzoek bij het tv team. Maar een oorzaak, en dus een oplossing, hebben we op het moment nog niet.


Je hebt niet meer gereageerd, @MarcoVgh. Maar, als het bij jou inderdaad erom gaat dat jouw TV+ Box vastloopt bij het zappen van en naar de lokale zender, dan heb ik goed nieuws.  Dit wordt opgelost in de komende update 1.134.1!


Helemaal top!