Skip to main content

Wij hebben TV plus. De laatste tijd hebben we bij live kijken dat er regelmatig de uitzending stilvalt en er komt heel even een rode balk in beeld, soms loopt de uitzending verder, soms terug naar het Home screen.

Als we een programma terug willen kijken, krijgen we regelmatig de melding dat. de uitzending niet op te halen is. Soms loopt het beeld vast, en geluid loopt. wel door.

Het beeld loopt heel vaak niet gelijk met het beeld

De ontvanger reageert overall errug traag op de afstandsbediening (nieuwe batterijen helpen niet) 

 

We resetten regelmatig de ontvanger. Het helpt even, maar we moeten dat 2 keer daags doen!

Is de ontvanger rechtstreeks op de modem aangesloten of anderszins? @Bosjesman 


Rechtstreeks 


Hoi @Bosjesman, zo vaak resetten van de ontvanger is niet de bedoeling natuurlijk! Hoe doe je die reset, is dat door de stroom er af te halen, of door de optie in het menu?

Je zegt dat het rechtstreeks is aangesloten, bedoel je daarmee dat het een rechtstreekse kabel is, of is het rechtstreeks draadloos zonder versterkers oid? Hou er rekening mee dat wij niet zien wat jij ziet, wij zien enkel wat jij vertelt. Hoe meer je kunt vertellen, hoe meer wij met je mee kunnen denken. Als het makkelijker is om het telefonisch uit te leggen kan dat ook, we zijn bereikbaar op 0800-0402.


net vanmorgen inderdaad gebeld; een collega gesproken. Ik heb de ontvanger even stroomloos gemaakt, hij heeft aan jullie kant alles gereset(?) Even afwachten hoe het nu gaat.

Inderdaad zit de ontvanger rechtstreeks bedraad aan het modem aangesloten.Â