Skip to main content

Ik ben even de draad kwijt….

Vandaag wilde ik naar de Champignons League wedstrijd van Ajax kijken en toen zag ik dat dit alleen nog maar kon via Ziggo.

Ik zag echter ook dat ik de Nederlandse wedstrijden via de app Ziggo Sport Free op b.v. mijn iPad kan kijken en dat lukte uiteindelijk.

Nu las ik ook dat ik voorlopig de Nederlandse CL wedstrijden via KPN gratis op mijn Smart TV kan kijken maar daar zie ik nergens een geschikte optie.

Zie ik het nu verkeerd?

Nu las ik ook dat ik voorlopig de Nederlandse CL wedstrijden via KPN gratis op mijn Smart TV kan kijken maar daar zie ik nergens een geschikte optie.

Zie ik het nu verkeerd?

Dat kan door de app van Ziggo op uw smarttv te installeren. 


Hallo @srna513006 ,

Afhankelijk van jouw TV kun je inderdaad ook via de Ziggo Go app op jouw TV kijken. Zoek op jouw smart-TV naar die app. (Zelf kijk ik nu ook via de app op mijn Philips TV. )

Meer informatie kun je hier teruglezen: 

 

https://www.kpn.com/beleef/blog/voetbal-kijken-bij-kpn.htm

Hoe kan ik Europees voetbal kijken bij KPN?

Je kan je gratis aanmelden voor Ziggo Sport Free. Daarmee kijk je vanaf augustus de Europese wedstrijden van Nederlandse clubs en de finales. Gratis met de Ziggo GO app op je smart tv, smartphone, tablet of laptop.

Makkelijk voetbal kijken zonder over te stappen

Ook de komende seizoenen kan je bij KPN makkelijk voetbal kijken, zonder dat je hoeft over te stappen naar Ziggo. Als KPN-klant heb je namelijk gratis toegang tot alle Nederlandse clubs in Europa. En met het Ziggo Sport Totaal pakket bij KPN kan je ook alle andere wedstrijden live bekijken. Als echte voetballiefhebber zit je bij KPN dus goed.

Registreren voor het gratis voetbal kan hier: 

https://www.ziggogo.tv/nl/home

of 

https://www.ziggo.nl/uefa/aanmelden

 

Verder kan je eventueel de uitzendingen casten naar jouw tv toe met behulp van een Chromecast. 
 


Ok helder, ga ik morgen even op mijn recente Samsung Smart TV opzoeken.

 


Reageer