Skip to main content
KPN Voor Jou

KPN Voor Jou: extraatjes in augustus 2024

  • 5 August 2024
  • 2 reacties
  • 523 keer bekeken
KPN Voor Jou: extraatjes in augustus 2024

Naast de Zomer Extraatjes (Gratis Greetz kaart en 3 maanden Flitsmeister PRO) hebben we deze maand nog een paar leuke extraatjes voor jou. Omdat we blij met je zijn! KPN Voor Jou zijn de Kadootjes van KPN in een nieuw jasje. Deze maand staan er weer nieuwe extra's voor je klaar.

 

KPN Online ouderavond ‘Stukje van mij’

Zit jouw kind in de bovenbouw van de basisschool (groep 7/8) of op de middelbare school tot en met de 4e klas? Op maandag 9 en dinsdag 17 september vertellen ervaringsdeskundigen Francien Regelink en Elsbeth Reitzema van Rutgers speciaal voor klanten van KPN over hun ervaringen met online shaming en sexting (misbruik).

Wat kun je verwachten?

Onze missie is het internet blijvend veiliger te maken. Tijdens de ouderavond krijg je alles te horen over wat online shaming en sexting (misbruik) is met tips en adviezen. Daarnaast is het mogelijk om live te chatten met onze experts van RutgersFonds Slachtofferhulp en SOA Aids Nederland over jouw specifieke vraag of (gezins)situatie.

Waar kan je de KPN Ouderavond volgen?

Meld je aan via onderstaande link. Je krijgt dan een bevestiging met de link naar de sessie. We sturen je kort van tevoren ook nog een herinnering en na afloop meer informatie per mail. Je kunt je inschrijven voor de sessie op maandag 9 of dinsdag 17 september van 20.00 – 21.00 uur, met de mogelijkheid om ook na de uitzending jouw vraag via de chat te stellen.

Meld je aan

 

 

Maak kans op leuke uitjes

Deze maand maak je weer kans op leuke zomeruitjes! Geniet op vrijdag 23 of zaterdag 24 augustus van optredens van o.a. Acda en de Munnik of Guus Meeuwis op het strand van Almere tijdens Strandfestival ZAND. Moedig jouw favoriete Eredivisie club aan tijdens een wedstrijd. Of moedig Nederland aan tijdens de poulfase van de UEFA Nations League.

Meld je snel aan via Seaters om kans te maken op kaarten!

Zo doe je mee

 

Smart home apparaten met exclusieve korting

We denken graag met je mee om jouw huis slim én duurzaam te maken. Je krijgt tot wel 50% korting in onze speciale shop. Die vind je hier: 

Shop

 

Zender van de maand

In augustus kijk je de hele maand gratis naar OUTtv. Je ziet ‘m de hele maand op kanaal 42!

OUTtv is hét lifestyle-kanaal voor de gay en open-minded. Met drama, komedieseries, talkshows en documentaires over de LHBTI-community.

 

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte

Meld je met je KPN ID aan voor onze acties, tips en de nieuwsbrief. Zo lees je alles over KPN Voor jou en mis je niks!

Mis niks

 

Meer over KPN Voor Jou

Je leest in dit topic meer over KPN Voor Jou. Alle aantrekkelijke extra's, tips & inspiratie staan ook kpn.com/voorjou en in de MijnKPN app.

Ontvang je onverwacht toch geen e-mails van ons? Controleer dan al je privacyinstellingen in  je MijnKPN. Zet via deze pagina ook bij je producten een vinkje, zodat we je persoonlijker mogen benaderen.

Wil je meer weten over wat toestemming geven om jou te benaderen inhoudt, lees dan hier verder.

Er is een nieuw extraatje bij gekomen voor deze maand! De KPN Ouderavond:  Op maandag 9 en dinsdag 17 september vertellen ervaringsdeskundigen Francien Regelink en Elsbeth Reitzema van Rutgers speciaal voor klanten van KPN over hun ervaringen met online shaming en sexting (misbruik). Lees hierboven verder en meld je aan 💚

Je leest ook meer over onze missie voor Beter Internet in dit artikel:

 


Bedankt KPN! 😚


Reageer