Skip to main content

Ook hier hetzelfde probleem en met de helpdesk komen we er niet uit. Wat is de oplossing?

 

Admin: afgesplitst en nieuw topic voor je vraag aangemaakt

Hallo, ook hier hetzelfde probleem. Alles aangevraagd en Apple watch blijft hangen op het activeren van het KPN abonnement. Alles al geprobeerd. Meerdere keren gebeld met de helpdesk.Advies om eerst naar een KPN winkel te gaan want de helpdesk medewerker had echt geen flauw benul. Vervolgens het antwoord dat het probleem bekend is bij de experts maar dat KPN het niet kan oplossen. 5 dagen geduld hebben en anders overstappen naar een andere provider was het advies. Hoe gaan jullie voorkomen dat ik daadwerkelijk ga overstappen?


Hallo @Harley68 ,

Het slimste is om toch weer te bellen naar 0800-0402. Dan daar vragen of zij het probleem willen doorgeven aan de technische dienst. (Ticket inschieten).

Dan kost het jou verder geen tijd om naar de stad te moeten gaan. Want het alternatief is om dit te vragen in een KPN-winkel. Maar ook daar kunnen ze dan alleen maar een ticket inschieten. 


Hallo @Harley68, is natuurlijk balen dat je nu Multisim niet kunt gebruiken. De klantenservice kan indien nodig een melding aanmaken voor de technische dienst. Het advies is dan toch nog om een keer te bellen met 0800-0402. 


Reageer