Skip to main content

Mijn buurvrouw heeft een konrow senioren telefoon maar als ze wil sms'en krijgt ze alleen maar cijfers geen letters. Hie kan ze sms'en 

 

Admin: Eigen topic aangemaakt voor je vraag, afgesplitst van dit topic. 

Hallo @Sylvia Optekamp-Haagsma 

 

Werkt het niet net zoals normaal bij toestellen met toetsen, je moet dan snel nog 1 of meerdere keren op dezelfde toets drukken om de andere tekens die onder zo'n toets zitten te selecteren.


Hi @Sylvia Optekamp-Haagsma, welkom op het forum. 

Als ik het goed heb gaat het om onderstaand toestel. Om te sms’en dien je vaker op de toets te drukken, of bij sommige modellen de toets langer ingedrukt houden. Opent ze wel de sms app? En dus niet de telefonie optie. 

 


Hoi Alex, ze gebruikt de sms optie lang ingedrukt houden werkt niet dan krijgt ze een hele rits cijfers, ook als ze hem meerdere keren indrukt. Er komen op geen enkele manier letters


Nogmaals voor de zekerheid, ze heeft wel de applicatie "SMS” open? Als het dan ook niet werkt dan zou er iets met de telefoon aan de hand moeten zijn, maar dat zou een erg gek probleem zijn. Heeft ze niet de mogelijkheid om de winkel te bezoeken waar het gekocht is? Of een KPN desnoods? Onze collega's daar zijn ook bereid om mee te kijken.