Skip to main content

Hallo,

hopelijk hebben jullie een antwoord op m’n vraag:

Binnen onze firma waar 24/7 productie is wordt een technische dienst opgericht.

in het weekend kan er bij storingen door collega operators gebeld worden naar de monteur welke in dit weekend storingsdienst heeft.
We hebben zo’n 7 monteurs welke elk weekend rouleren. 

Maar aangezien onze monteurs allemaal een eigen zakelijk nummer hebben is het voor operators (welke bellen voor een storing) weleens verwarrend welk telefoonnummer hij/zij moet bellen.

graag zou ik een 1 storings nr hebben welke door onze operators gebeld kan worden bij storingen en deze kunnen doorschakelen naar de monteur van dienst in het weekend.

hopelijk hebben jullie een oplossing hiervoor!

 

 

 

Al eens gedacht aan een externe alarmcentrale die 24/7 bemand is?

Het algemene nummer van het bedrijf wordt na werktijd en in de weekenden doorgeschakeld naar de alarmcentrale en die heeft een lijst welke monteur er op dat moment dienst heeft.

Als er dus een klant belt naar het bedrijf via het algemene nummer dan wordt deze gelijk doorgeschakeld naar de alarmcentrale. Deze belt en appt dan de monteur en die gaat dan actie ondernemen.


Als er binnen de firma ook een telefooncentrale is, dan d.m.v. een extension in die centrale een doorschakeling naar het betreffende mobiele nummer kunnen realiseren. 

Op die manier hoeven operators alleen maar naar een specifieke extensie te bellen en worden ze direct doorverbonden naar het opgegeven mobiele nummer.

 

De werking is dan eigenlijk precies het zelfde als wanneer je intern naar collega's zou bellen.