Skip to main content

Omdat ik de KPN niet kan mailen hiermee mijn vraag/verzoek aan hen:

Al een aantal jaren heb ik een ongewenst geheim nummer.

Om dit probleem nu eindelijk eens op te lossen hebben jullie mij een nieuwe simkaart gestuurd hetgeen helaas niet heeft geholpen.

Vandaag heb ik zelfs een nieuw abonnement afgesloten bij jullie…….

 

Echter mijn man kwam vandaag op jullie forum een melding tegen van iemand die hetzelfde probleem had als ik.

Er is iets in de instellingen bij jullie dat verandert moet worden.

Zie de link hieronder:

https://forum.kpn.com/android-smartphones-tablets-20/ik-bel-ongewenst-anoniem-487989

 

Zouden jullie willen kijken of dit voor mij ook de oplossing kan bieden?

 

Hoor graag jullie reactie!

 

Met vriendelijke groet,

Didi Loman.

Welkom bij ons op het forum @ZoeffDidi, er is al veel geprobeerd begrijp ik, maar het is voor jou nog niet opgelost dus. Wat is er, naast het vervangen van de simkaart, precies allemaal gedaan? Dit is je eerste bericht hier en ik heb nog geen gegevens van je, daardoor ben ik nog niet volledig op de hoogte van de situatie. Zijn de instellingen in het toestel bijvoorbeeld zelf ook nagekeken zoals in het andere topic wordt genoemd?

Zou je daarnaast ook je forumprofiel volledig kunnen invullen, zodat ik met je mee kan kijken? Ik hoor het graag van je.


Hoi Jasper. Naast een nieuwe simkaart heb ik een nieuw abonnement afgesloten. De instellingen in mijn toestel zijn nagekeken en staan zover ik kan zien goed ingesteld.

Ik zal het forumprofiel zo invullen.


Forumprofiel is ingevuld. hoop dat je mij kan helpen! Groet Didi.


Dank je voor de gegevens, ik zie zo aan onze kant ook niets staan wat het verklaart inderdaad, ik wil de specialisten daarom ook mee laten kijken. Zou je daarvoor aan kunnen geven met welk toestel (of toestellen) je dit ervaart? Die informatie hebben ze daarbij nodig.


Goedemorgen, ik heb sinds kort een IPhone11 Pro Max. Maar het probleem was ook bij mijn vorige telefoons: de IPhone 8 en daarvoor de Samsung Neo.

Kan het zijn dat het aan mijn oude abonnement 13 jaar geleden afgesloten bij Debitel ligt? Maar daarom heb ik nu immers een nieuwe simkaart en een nieuw abonnement bij KPN afgesloten….. En heb nu nog steeds een ongewenst anoniem nummer?! Bizar hè?


Dank je @ZoeffDidi, ik heb de melding voor de specialisten daarmee aangemaakt. Zij zullen dit voor ons gaan bekijken en zodra zij meer weten nemen ze contact met jou op. Ik zal de melding vanaf hier ook volgen, zodat ik je (indien nodig) op de hoogte kan houden.


Dank Jasper. Ik wacht het even af.


Hoi @ZoeffDidi, hier ben ik weer. Ik begrijp dat de specialisten een wijziging hebben doorgevoerd, waarmee nummerweergave nu weer actief zou moeten zijn. Merk je dat ook als je belt?


Hoi Jasper, het probleem is opgelost! Hoera hoera na al die jaren eindelijk geen anoniem nummer meer! Dank voor jouw hulp!


Graag gedaan @ZoeffDidi, ik ben bij dat het gelukt is! :slight_smile: Als we nog iets voor je kunnen doen weet je ons te vinden.