Skip to main content

Ik heb precies hetzelfde, ben al weken aan het bellen en wordt steeds niet terug gebeld en als ik zelf bel heb ik steeds iemand anders aan de lijn en een supervisor blijken ze niet te kennen.... Mijn abonnement heeft 1,5 maand op in behandeling gestaan en nu is het actief, met telefoon die ik na 2 dagen heb terug gestuurd. Ik heb 7 x de track en trace doorgeven, om uiteindelijk te horen dat hij waarschijnlijk bij vast en internet is binnen gekomen en dat is mijn schuld 😳 maar ik heb het antwoordnummer en postbode gebruikt die ik van de kpn medewerker heb gekregen. Ik wil dat dit opgelost wordt. Het is niet mijn probleem dat jullie intern een pakje niet kunnen terug vinden. Volgens tt is hij op 30 april om 00.30 bij KPN afgeleverd. Het is nu 14 juni!!!! 

 

Admin: nieuw topic voor je vraag aangemaakt

 

Hi @Mimi78 en welkom op het forum! Jeetje, die is al een flinke tijd zoek. 😕

Als je een mobiele bestelling annuleert, dan kun je op onze annuleringspagina vinden hoe deze terug moet. Heb je je toestel al ontvangen? Na de annulering heb je nog 14 dagen om de ontvangen apparatuur aan KPN terug te geven. Bij de bestelling heb je een retourbrief met instructies ontvangen die je hiervoor kunt gebruiken. Bel ons via 0800-0402 om je annulering door te geven.

Heb je het toestel in een KPN winkel gekocht?
Breng het toestel dan ook weer in deze KPN winkel terug.

Zat er bij jouw bestelling geen brief met retourinstructies? 

Zou je ook je forumprofiel zo volledig mogelijk aan willen vullen? Ook ben ik benieuwd naar welk adres het toestel opgestuurd is. Dan kan ik op onderzoek uit! 


Hi Sanne, er lopen al meerdere onderzoeken... Ik heb de Samsung A54 thuis ontvangen na bestelling in de winkel. Omdat ze de kleur niet op voorraad hadden. Dat was op 25 april. Ik ben diezelfde dag nog terug gegaan met het dichte doosje omdat ik toch liever een Oppo Find x5 pro wou. In de winkel werd gezegd dat ik hem terug moest sturen. Ik vroeg ook of meteen in het systeem werd gezet dat ik wou annuleren. Dat werd gedaan zeiden ze. Dus doosje open, formulier ingevuld en weer dichtgeplakt. De Samsung is er niet eens uit geweest. Bij Primera ingeleverd en opgestuurd. KPN, Antwoordnummer 10119, 2400 VB Alphen aan den Rijn zoals ze in de winkel zeiden. Daarna gebeurde er dus niks met mijn abonnement in mijn KPN. Hij bleef staan op "verlening in behandeling". Op 30 april om 3 uur 's nachts is het doosje bij jullie aangekomen volgens de T&T.  En nu zijn we dus 1,5 maand verder. 8 x gebeld, klacht inge diend. T&T 8 x doorgeven. Ik weet inmiddels dat het doosje dus bij vast&internet binnen is gekomen en niet bij mobiel. Maar niemand kan het vinden of mij verder helpen. En dan krijg ik ook nog min of meer te horen dat het mijn schuld is omdat ik het niet goed terug heb gestuurd. Maar de mobiel is terug bij KPN. Waar, dat is jullie probleem lijkt mij. Ik wil dat mijn abonnement geannuleerd wordt en ik niet moet betalen voor een mobiel die ik niet heb. 

 


 


24 april besteld in de winkel

25 april mobiel ontvangen thuis 

26 april terug naar de winkel, mocht niet daar retour, moest opgestuurd worden. Verstuurd met T&T 3SLFVZ512858193 naar antwoordnummer 10119, 2400 VB

30 april retour aangekomen bij KPN

3 mei gebeld, bevestiging ontvangst, maar verwerking kan nog 10 dagen duren.

 

Vervolgens gedurende een maand meerdere keren gebeld en iedere keer van het kastje naar de muur gestuurd en te horen gekregen: "we bellen u over 3 dagen terug" om vervolgens niet gebeld te worden....


Dank voor alle info @Mimi78! 

Ik heb gekeken en zie inderdaad dat er een klacht openstaat. Een collega van de afdeling klachten heeft op 9 juni contact met je gehad en heeft dit daarna uitgezet bij ons mobiele specialisten. Die hebben gisteren aangegeven dat ze dit nu aan het uitzoeken zijn samen met de logistieke afdeling, dus het ligt niet stil. 🙂

Zodra mijn collega concrete informatie voor je heeft belt diegene je weer op om de klacht verder af te handelen. Hopelijk heeft die snel terugkoppeling en is het goed nieuws. 🤞


Hoi Sanne, dank je wel voor het nakijken, hoop snel iets te horen. 


Echt, KPN, ik heb er genoeg van! Na talloze keren bellen, ben ik naar de winkel terug gegaan. Daar heb ik uiteindelijk de manager gesproken. Hij heeft weer een ticket uitgezet en ik zou vorige week woensdag gebeld worden door hem. Niks gehoord. Dinsdag in de winkel geweest en bericht achtergelaten of hij mij op woensdag wou bellen. Want dan is hij in de winkel. Niks gehoord gisteren. Maar ik mag wel betalen voor het toestel dat ik niet heb en jullie blijkbaar niet kunnen vinden. Dit is echt belachelijk! Om het nog maar niet te hebben over de slechte kwaliteit Wifi in huis. Jullie maken prachtige reclame over het beste netwerk en het snelste internet, maar het is bagger en de klantenservice is helemaal erg. Als dit probleem met de missende mobiel volgende week niet is opgelost zet ik mijn rechtsbijstand erop. Ben niet van plan nog langer te betalen voor iets wat ik niet heb. En alle loze beloftes van we bellen u terug om vervolgens nooit meer iets te horen. 


Echt 2 minuten na deze post, heb ik eindelijk een mail binnen met de bevestiging van annuleren. Dat is stap 1. Nu krijg ik hopelijk ook mijn geld terug. 


He dat heeft wel heel lang geduurd. 😕 Gelukkig dat je toevallig net de annulering binnen hebt gekregen. 

Het geld krijg je binnen 2 weken terug, dus hopelijk is daarna alles goed afgerond. 🤞

Wat de wifi betreft, zou je hiervoor de Wifi Manager willen doorlopen? Die past de instellingen aan en hopelijk gaat het daarna beter.
Mocht dat het niet oplossen, dan kun je hier een nieuw topic voor aanmaken. 🙂 Dan kun je in dat topic verder geholpen worden wat de wifi betreft!