Skip to main content
Deze meldingen krijg ik dus helaas niet meer. Kan KPN ervoor zorgen dat ik die wel weer krijg zoals normaal gebeurde?

 

Hallo en welkom @Eugeneke!

Ik kan me goed voorstellen dat je deze smsjes juist handig vindt om te ontvangen, als je bundel bijna afloopt. Je ontvangt ze ineens niet meer begrijp ik. Vul je je forumprofiel zo volledig mogelijk in en geef je een seintje zo gauw je dat hebt gedaan? Dan kijk ik even met je mee.

Ken je daarnaast onze KPN Prepaid app al? In deze app kan je ook altijd je beltegoed en bundels bekijken :)


Beste,

Zojuist een aantal zaken die ik wil aangevuld op het forumprofiel. Ja die KPN prepaid app heb ik, maar het gaat om die meldingen 2 dagen voor het einde van de bundel die ineens niet meer komen per SMS. Overigens ook om de melding dat je 50% van je bel/sms verbruikt hebt. Dat zou KPN toch moeten kunnen herstellen…..Graag hoor ik erover.


@Eugeneke Dank voor het invullen van de gegevens. Ik zie dat ik de meldingen die je ontvangt niet zelf kan aanpassen, daarom doe ik navraag bij een specialist. Zo gauw ik iets hoor, hoor je van me!


@Eugeneke Mijn reactie is later dan mijn bedoeling was. Ik heb intussen ook terugkoppeling van de specialist ontvangen. Het lijkt erop dat je onlangs geen bundels aan hebt gevraagd, waardoor er geen notificaties worden verstuurd. Zo gauw je een prepaid bundel aanvraagt, hoor je daar gewoon notificaties van te ontvangen over het verbruik. Hou het even in de gaten wanneer je weer een bundel aan zet, en laat het gerust weten als je vragen hebt of mocht je geen meldingen ontvangen.


Voor de goede : en nogmaals:  ik kreeg altijd meldingen, en nu dus nooit meer. De laatste melding die ik van KPN kreeg dateert van vrijdag 6 november 2020 ! En dit terwijl ik altijd dezelfde bundel bestel, nu weer en nog altijd ! Elke maand opnieuw en dus ook vanaf november 2020 tot augustus 2021 ! Hoe komen jullie er dan bij dat het erop lijkt dat ik de laatste tijd geen bundels heb aangevraagd ? Jullie zouden toch aan de hand van mijn profiel, en nummer mijn bundelaankopen moeten kunnen zien, en dan kunnen kijken wat hier misgaat ?   Op deze manier ben ik dus helemaal niet geholpen, ik hoop dat jullie dat begrijpen.  Graag verder onderzoek van jullie kant dus, en mij erover laten weten….


@Eugeneke Mijn reactie is later dan mijn bedoeling was, sorry daarvoor. Ik geloof je dat je bundels aanschaft, geen zorgen. Ik zie in het systeem ook wel dat je belminuten en MB's hebt, iets wat je met los beltegoed niet zou zien. Echter staat dit tegoed in het systeem als los bundeltegoed en niet als zijnde een bundel. Doordat deze niet als bundel in het systeem staan, krijg je ook geen notificatie sms'jes meer. Om uit te kunnen zoeken waardoor dit precies komt, is mijn vraag aan jou: hoe heb je deze bundel aangeschaft?


Ik schaf deze bundel aan via de KPN Prepaid app.

Maar krijg dus geen SMS meer 2 dagen voor de bundel eindigt. Eerst wel altijd!!

Mijn vrouw heeft dezelfde bundel en krijgt WEL een SMS 2 dagen voor  de bundel eindigt!!

 

Graag een oplossing ervoor!!


@Eugeneke Ik snap dat het frustrerend is, zeker als je vrouw ze wel ontvangt en jij niet.

De bundel staat nu niet aan, waardoor het nu heel lastig te onderzoeken is. Als je weer een Alles in 1 bundel aanzet, kijken we het graag voor je na. Je kunt er ook voor kiezen om dan gratis te bellen (0800-0402) of chatten met onze klantenservice. Via die weg heb je direct contact, wat in sommige gevallen makkelijker en sneller is dan via het forum.

Weet niet zeker of we er een oplossing voor hebben, want we weten nu niet precies wat de oorzaak is. Maar je zou natuurlijk altijd een herinnering in de kalender op jouw telefoon instellen. Zo weet je zeker dat je het einde van de bundel niet mist :blush:


RAAR DAT JE ZEGT DAT DE BUNDEL NIET AAN STAAT HOOR!

DE BUNDEL VAN EURO 8,99 TE WETEN ONBEPERKT ONLINE STAAT WEL DEGELIJK AAN HOOR! DUS ZOU IK ZEGGEN ONDERZOEK HET MAAR. 

HOELANG HEB IK DIE BUNDEL AL EN ER ALTIJD EEN SMS MELDING VAN GEKREGEN?

HOELANG KRIJG IK NU AL GEEN MELDING MEER?

GRAAG NU EINDELIJK EENS ACTIE HIERIN EN HET NIET NAAR DE KLANT VERASCHUIVEN DAT DIE ZELF MAAR EEN MELDING MOET ZETTEN IN ZIJN TELEFOON.

SOMS KOOP JE OOK EEN EXTRA BUNDEL BIJ EN DAT ZOU IK DAN OOK JA OOK MAAR ZELF IN DE GATEN MOETEN HOUDEN EN ALS IK EROVERHEEN SCHIET VERANTWOORDELIJK ZIJN VOOR DE MEER GEMAAKTE KOSTEN! NEE DIE WAAIER LIJKT ME NIET OP TE MOGEN GAAN. 

DUS KOMOP KPN DOE ER IETS MEE EN LAAT HET ME SPOEDIG WETEN AUB

HOEVEEL BERICHTENVERKEER MOET HIER NOG AAN GESPENDEERD WORDEN!?

 

 


Hallo @Eugeneke, ik neem het even over van mijn collega @Alexandra. Allereerst wil ik je graag wijzen op onze huisregels. We waarderen het niet als je een bericht in ALL CAPS typt. Dat geeft ons namelijk het gevoel dat je tegen ons schreeuwt. We zijn volwassenen onder elkaar en kunnen ook als zodanig met elkaar omgaan.

Nu dat uit de weg is, wil ik graag inhoudelijk reageren. Je geeft aan dat je het raar vindt dat Alexandra zegt dat de bundel niet aan staat. Je kwam binnen met de vraag waarom je geen melding van jouw Alles-in-1 bundel meer krijgt. We hebben dit intern nagevraagd en hebben deze vraag ook beantwoord: aan onze kant staat de Alles-in-1 bundel niet als een bundel in het systeem en daarom krijg je geen sms notificaties. Hier was je alleen niet meegeholpen, omdat je toch wel graag notificaties ontvangt, wat heel begrijpelijk is. Je hebt aangegeven de bundel via de KPN Prepaid app te hebben aangeschaft. We zouden verwachten dat de bundel dan ook als bundel in het systeem zou moeten staan. We willen dit daarom graag verder onderzoeken. Maar momenteel is er geen Alles-in-1 bundel actief. Daarom kunnen we de initiële vraag niet verder onderzoeken. Vandaar het advies om opnieuw aan de bel te trekken als je de Alles-in-1 bundel opnieuw activeert.

Daarmee willen we natuurlijk niet zeggen dat je helemaal geen bundel actief hebt. Ik zie namelijk in het systeem dat je de Onbeperkt Online bundel hebt geactiveerd op 7 september. Jouw screenshot laat dit overigens niet zien. Deze laat alleen het overzicht van beschikbare bundels zien. Goed, maakt niet uit. De Onbeperkt Online bundel zal verlopen op 8 oktober. In het systeem staat deze ook als bundel genoteerd, dus ik verwacht dat je een notificatie krijgt vlak voor het einde. Maar voor de zekerheid kan je altijd een herinnering in je telefoon zetten. Zo weet je in ieder geval zeker dat je niet zonder internet komt te zitten.


Beste,

Dan ben ik benieuwd of ik nu eindelijk wel een notificatie per SMS ontvang 2 dagen voor de bundel eindigt, omdat je aangeeft dat hij nu wel als bundel in het systeem staat en dat je verwacht dat ik nu wel een notificatie krijg vlak voor het einde.

Ik zal je ervan op de hoogte brengen.

 

 


Bedankt KPN, nu ik weet voor de eerste keer sinds lange tijd de notificatie heb ontvangen dat mijn bundel over 2 dagen afloopt ben ik terug tevreden. 

Het heeft even geduurd maar het resultaat is er. Nogmaals merci ervoor.