Skip to main content

Ik heb hetzelfde probleem, zou je mij ook kunnen helpen?

 

*Admin: eigen topic voor je vraag aangemaakt oorspronkelijk topic

Hoi @Anne-Marthe! Welkom op het forum en goed dat je aan de bel trekt. Wat gebeurt er precies wanneer je de bundel probeert te activeren? Doe je dit per SMS of via de Prepaid app? Het 06-nummer dat in je forumprofiel staat kan ik trouwens nergens terugvinden binnen mijn systemen. Wil je controleren of dit nummer klopt en inderdaad bij KPN hoort? 


@Sanne_M ik heb mijn nummer aangepast.  Nu zit het moeten kloppen.  Ik krijg de melding dat ik het opnieuw moet proberen als ik her per SMS doe  een in de app krijg ik alleen de melding dat het niet lukt. 


Top! Ik zie dat je de Zorgeloos Online bundel aan hebt staan. Die wordt maandelijks verlengd, tot je het zelf stopzet via de Prepaid app. Is dit ook de bundel die je probeert te activeren? Of gaat het om een andere bundel? 


@Sanne_M Ik probeer die bundel aan te zeggen maar dat lukt niet. Ik had niet genoeg tegoed om te verlengen en toen  is de bundel stopgezet. Nu krijg ik de bundel niet meer aan. Er is ook geen geld van mijn beltegoed afgegaan. 


Hmm, dat klinkt alsof het aanvragen van de bundel vast zit. Kun je deze bundel nog stopzetten via de Prepaid app, of is deze mogelijkheid er niet meer? 


@Sanne_M ik kan deze optie niet meer vinden nee


Helder. Mij lukt het ook niet om de Zorgeloos Online bundel uit te zetten zodat je hem weer kunt activeren, dus ik heb de specialist aan de mouw getrokken. Die reageert binnen 5 werkdagen en zodra ik reactie heb laat ik het je weten! 


@Sanne_M Bedankt

 


Hoi @Anne-Marthe! Ik zie dat de Zorgeloos Online bundel op 5 oktober weer vernieuwd is en hier is ook beltegoed voor afgeschreven. Klopt het dat alles nu weer werkt bij jou? 


@Sanne_M Ja dat klopt. Dankjewel voor je hulp!


Gelukkig! Graag gedaan. 😄


Reageer