Skip to main content
Beantwoord

Opwaarderen via SMS werkt weer niet

  • 31 May 2024
  • 12 reacties
  • 85 keer bekeken

Het is al een keer gebeurt en vermeld (en geholpen):

Nu hetzelfde, de sms met PLUS 20 <PIN> krijgen geen antwoord en geen opwaardering.

Maat het staat aan:

 

Hi @Farback, maakt het verschil als je de opwaardeermethode eens aanpast? En lukt het wel als je online probeert op te waarderen


Hi @Alexandra van KPN,

Ik heb via de app opgewaardeerd, dat werkt wel, moet ik ook online opwaarderen?

En met  de opwaardeermethode aanpassen bedoel je even uit en dan aan doen?

 


Op https://reload.alphacomm.network/web/kpn/dashboard probeer ik de Opwaardeermethode te wijzigen, maar als ik druk op de knop “Wijzigen” dan gebeurt niets, met Chrome en Firefox geprobeerd.

 


@Farback Fijn dat andere manieren van opwaarderen wel werken. Ik maak een melding aan voor de Technische Dienst om het SMS opwaarderen na te kijken en op te lossen. Het kan even duren, mogelijk een paar weken ivm drukte, voordat dat opgelost is. Intussen kan je wanneer nodig de andere opwaardeermethodes gebruiken. 


Bedankt @Alexandra van KPN, maar ik moet wel zeggen dat de enige reden voor mij om bij KPN te zijn is precies SMS opwaarderen, dus ik hoop echt dat het opgelost wordt.

 


@Farback Snap ik! Komt goed, het wordt opgelost, het kan alleen even duren :)


Hi @Farback, vanuit de specialisten kreeg ik de vraag of je het nog eens wilt proberen om op te waarderen via sms? Ik hoor graag of het is gelukt!


Hi @Alexandra van KPN ,

Ik heb kort na jouw bericht te hebben ontvangen geprobeerd, tot nu toe geen sms ontvangen (opwaardering gelukt/niet gelukt) en tegoed is niet opgewaardeerd.

 

 


@Farback Dankjewel voor de update, jammer dat 't nog niet werkt. Ik koppel het terug aan de specialisten.


@Farback Weet dat het onderzoek nog loopt, ik zie wel dat je op 13 juni een sms verstuurd hebt om op te waarderen, maar blijkbaar komt dat verzoek op de een of andere manier niet binnen. Ik heb dit net doorgezet naar de specialisten en laat het je weten zo gauw er meer bekend is.


Er heeft flink wat tijd tussen gezeten @Farback maar er is intussen een aanpassing gedaan en het hoort weer te werken. Mocht je toch nog dingen opmerken, laat het dan vooral weten.


Hoi @Alexandra van KPN, net geprobeerd en het heeft gewerkt!!

Bedankt voor jouw ondersteuning, en hopelijk gaat het niet nog een keer gebeuren.


Reageer