Skip to main content

Ik kom in de prepaid kpn app niet verder dan het startscherm. Ik kan mijn tegoed en de resterende mb’s niet inzien. 
Heb de app al verwijderd uit mn iPhone en opnieuw geïnstalleerd ook mn toestel uitgedaan en weer opnieuw opgestart. 
Hoe los ik dit op?

 

 

@Anne G.  Er is een storing en onderhoud. 


Hoi @Anne G., welkom bij ons op het forum. Er is vanmorgen inderdaad onderhoud geweest zoals Anneke-Anna al noemt, maar als het goed is is dat inmiddels afgerond. Opent de app nog steeds niet? Wat gebeurt er precies, welke versie van de app heb je? Kan je een screenshot delen van wat je precies ziet als je de app opent? 


Hi Jasper,

Dit zie ik als de app aanklik. Wat ik ook doe, hij gaat niet verder. Ik heb versie 2.3.4 (1) op mijn iphone staan.

 


Dank je @Anne G., ik heb jouw screenshot en andere meldingen hierover doorgegeven aan de specialisten en zij waren al in contact met de ontwikkelaars van de app. Er wordt aan een oplossing gewerkt!


Ik heb dit probleem al 2 dagen. Ook de app diverse keren van mijn iPhone afgehaald, en weer erop gezet, echter gaat de app niet open. Ook diverse keren aan en uitzetten levert geen verbetering op. Toen maar ff via de KPN-chat contact gezocht. Doorverwezen met medewerker...deze zag in de systemen geen problemen met de app…..en adviseerde me naar de KPN winkel te gaan omdat ze dat kunnen nakijken.

Alles op mijn telefoon doet het gewoon prima, alleen de KPN Prepaid app opent dus niet. Wellicht zijn er nog mensen met dit probleem. Graag hoor ik ervan….. en van de oplossing..


Ik heb hetzelfde Probleem …alleen startpagina ….


ik heb hetzelfde probleem, welke al speelt vanaf zondag. Ik kan alleen het telefoonnummer invoeren en vervolgens blijft de melding “De code wordt aangevraagd, een moment geduld...”, echter duurt dit moment al meer dan 2 dagen.


Hoi @Eugeneke, @Karel van der Vos, @Maud2010, zoals jullie aan mijn eerdere reacties kunnen zien is het niet opstarten van prepaid app inderdaad bekend. De ontwikkelaars zijn er mee bezig om dit op te lossen. Zodra dat gelukt is krijg ik een seintje van ze en zal ik het hier delen.


Hoera , heel blij mee.


hier hetzelfde probleem sinds enkele dagen, kan niet opwaarderen etc.


Je kan ook even, tot dat de problemen zijn opgelost opwaarderen via de kpn site: https://www.kpn.com/prepaid/opwaarderen.htm


Het is puur de app die niet opstart inderdaad @Kerrom. Het opwaarderen via andere wegen, zoals via de website zoals Misja al noemt, werkt nog wel. Aan de app wordt momenteel nog gewerkt!


Zelfde probleem vanochtend en eerder van de week ook al. Is dit al voor iemand opgelost? Kun je ook bundels kopen via de website?


Kun je ook bundels kopen via de website?

Ja, @Vanbeek101 . Alles kan ook buiten de app om (anders zouden gebruikers met een gewone gsm er niets aan hebben).

En uiteraard WELKOM op het forum :relaxed: .

Bundels kun je kopen via de site (beltegoed ook).
http://kpn.com/prepaid/opwaarderen.htm (ken de link inmiddels uit m'n hoofd :wink: )

Bundels kun je ook aanschaffen van uit je beltegoed door de code + beltoets te gebruiken.

http://kpn.com/prepaid/bundels.htm


Alle functies van de Prepaid app kunnen gelukkig ook via andere wegen gedaan worden zoals Peter al noemt :slight_smile:

Het probleem is inmiddels trouwens gevonden en zal via een een update van de app beschikbaar worden in de App Store. Het is nog even afwachten wanneer die update beschikbaar wordt om te downloaden, we hopen in de loop van volgende week.


“Alle functies van de Prepaid app kunnen gelukkig ook via andere wegen gedaan worden” Dan wil ik graag weten waar ik kan zien hoeveel MB’s en belminuten ik nog van mijn (maand)bundel over heb.   Dat is een van de dingen waar ik die app voor gebruik en wat ik nu mis. (Via Mijn KPN krijg ik alleen mijn huidige € tegoed te zien.) 

 


Ik zit met het zelfde probleem als Snaje!!!


Je telefoon houdt ook het internetverbruik bij.

(Via Mijn KPN krijg ik alleen mijn huidige € tegoed te zien.) 

Oh, dat is jammer.

Dan wil ik graag weten waar ik kan zien hoeveel MB’s en belminuten ik nog van mijn (maand)bundel over heb.   Dat is een van de dingen waar ik die app voor gebruik en wat ik nu mis)

Die stress heb ik met een abo niet.

Hopelijk is dan de app gauw gemaakt. De verwachting is dat dat in de loop van komende week het geval is.

Wat kost je prepaid per maand. (?) Mogelijk is een abo gunstiger. Zeker als je nu meer dan zo'n € 17,50 per maand kwijt bent. Bij kpn dan 3 GB en onbeperkt min./sms. Heb je thuis ook internet van kpn dan is het € 15,00.

Bij andere providers ben je waarschijnlijk, met abo, dan nog gunstiger uit.


Waarom wordt de informatie over het niet functioneren van deze app niet doorgegeven aan de medewerkers van de klantenservice? Ik ben al een hele week aan het bellen en heb net pas iemand aan de lijn gehad die mij wist te vertellen dat er een storing met de app is. Intussen heb ik al talloze keren de app verwijderd en opnieuw gedownload. Mijn apparaten de nieuwste updates laten installeren enz.. het zou heel wat schelen als de eerste medewerkers van de klantenservice mij had verteld wat er aan de hand is met een indicatie van de dag waarop de storing verholpen kan zijn. 
Gelukkig was ik nog niet naar de winkel gegaan, zoals mij twee keer geadviseerd werd, want dat had een hoop tijd en geld gekost. De medewerkers waren wel allemaal heel vriendelijk.


@Marjo56 , allereerst welkom op het (wel goed geïnformeerde) forum :bouquet:

Het is de veelgebruikers van het forum al lang een doorn in het oog dat er vaak zo weinig communicatie lijkt (...) te zijn binnen kpn. Ook hierover.

Zelf heb ik de storing nu (ook) vermeld staan bovenin de rechterkolom van mijn blog: breedbeeldweetjes.wordpress.com.


Duurt wel erg lang deze storing, je kunt niet zien wat je verbruik is , sorry KPN kan beter 


@Kerrom 

Hoe vraag ik mijn beltegoed op?

  • Sms gratis het woord SALDO naar 1266 en ontvang een gratis sms met je tegoed(en). OF 
  • Bel *101# voor je beltegoed of *107# voor je extra bonustegoed.

Waarom wordt de informatie over het niet functioneren van deze app niet doorgegeven aan de medewerkers van de klantenservice? Ik ben al een hele week aan het bellen en heb net pas iemand aan de lijn gehad die mij wist te vertellen dat er een storing met de app is.

Het is inderdaad gek dat het niet eerder tegen je is gezegd dat er een storing is. De storing is namelijk wel doorgegeven aan de medewerkers van de klantenservice. Als we een browser openen krijgen we direct een interne pagina te zien met nieuws en dergelijke, daar staat deze storing al week vermeld. Toch hebben een aantal die melding gemist blijkbaar :frowning2:

Zoals in eerdere reacties van Peter, Misja en Noordzee wordt aangegeven zijn de functies van de app via andere wegen te gebruiken. Ik hoop net als jullie dat de app snel weer werkt en alles weer op de bekende manier te gebruiken is.


Storing Mijn-KPN ?

En nu doet de app Mijn-KNP het ook niet meer op de telefoon. Ook niet na diverse malen opstarten.

Beltegoed niet meer zichtbaar...jaja ik weet dat je dat ook kunt opvragen via SMS.

Verbruik MB's niet zichtbaar.

Hoelang je bundel geldig is….niet zichtbaar.

Snel een bundel kopen…...omslachtig.

Jaja KPN…..een abonnement……!

Maar de week is bijna om...we zijn benieuwd.

En wat als je over je MB's of belminuten heengaat?

In het verleden heb ik na telefonisch contact met KPN  een gratis opwaardering gekregen uit coulance.

Wellicht is iets dergelijks in gepaste vorm voor KPN een optie?

 

 


En nu doet de app Mijn-KNP het ook niet meer op de telefoon.

Wat vervelend, @Eugeneke . Zelf doe ik het altijd via de website. Dat kan ook met de browser van een mobiele telefoon. MijnKPN via de website doet het, hier, wel.

Hoelang je bundel geldig is….niet zichtbaar.

Snel een bundel kopen…...omslachtig.

Omslachtig? Even een code intoetsen en de beltoets indrukken….

En wat als je over je MB's of belminuten heengaat?

Wat een stress toch allemaal bij prepaid. Pfff.

Ik heb inmiddels bij de moderators weer navraag uitstaan omtrent de prepaid app.