Skip to main content

Ik gebruik een prepaid kaart in mijn Camper, die heeft een Truma i-Net Box.

Die i-Net box koppelt verwarming en warm water met mijn mobiele telefoon.

De oorspronkelijke installatie is door de camper leverancier gedaan.

Aangezien ik met de prepaid kaart niet bel en hem alleen gebruik als er een storing is aan mijn verwarming of warmwater voorziening (dan krijg ik een SMS van de i-net box) is na enige tijd de prepaid kaart niet meer toegankelijk.

Nu heeft die kaart een afmeting die niet in mijn telefoon past.

Bestaan er prepaid kaarten die ook zonder te gebruiken niet verlopen?

Eenmalig via een telefoonwinkel een prepaid kaart activeren gaat nog wel maar elk half jaar bij die gasten aankloppen zonder wat te kopen is ook zo knullig.

Met vriendelijke groeten

Arjan

Hallo @Arjan.Hagens 

 

Niet verlopende prepaid kaarten bestaan voor zover ik kon vinden alleen als prepaid data simkaart maar daar kan je niet mee SMS’en dus daar heb je weinig aan.

Als je zou kunnen instellen dat de Truma Box b.v. eens per maand een status SMS stuurt, dan zou het tegoed ook geldig blijven, maar die optie kom ik niet tegen in de handleiding, dat zou je eens kunnen navragen bij de leverancier, het lijkt mij dat er meer tegen dit probleem aan moeten lopen.

 

Je zou hem ook elk half jaar kunnen opwaarderen met € 10 (laagste bedrag), dan blijft de kaart ook geldig, opwaarderen kan via de website: https://www.kpn.com/prepaid/opwaarderen.htm

Het kan ook goedkoper, bij Vodafone werkt het hetzelfde maar daar kan je opwaarderen met € 5 per 6 maanden, dat kan je ook via hun website doen, dan krijg je een betaal link: https://www.vodafone.nl/support/prepaid/tegoed-opwaarderen

Als je daarvoor een reminder in je telefoon zet kan je het ook niet vergeten.