Skip to main content

Na lange tijd niet opgewaardeerd te hebben een simkaart voor de kinderen weer willen activeren, maar dit lukt niet, omdat de sim niet geregistreerd is. Kan ik dit nog herstellen?

Hallo @VvZ12 

 

Als die lange tijd meer dan 6 maanden + 90 dagen is geweest dan is het nummer vervallen en zal je een nieuwe prepaid kaart moeten kopen.

 

Zie deze pagina https://www.kpn.com/prepaid/veelgestelde-vragen-over-prepaid.htm waar dit staat:

Hoe lang is mijn prepaidtegoed geldig?

Je prepaidtegoed is onbeperkt geldig, maar je moet je mobiele aansluiting 1 keer in de 6 maanden gebruiken (bellen, sms’en, mobiel internetten of opwaarderen).

Heb je je beltegoed 6 maanden niet gebruikt?

Als je langer dan 6 maanden je aansluiting niet gebruikt, wordt je beltegoed bevroren voor 90 dagen. Je kunt dan nog wel gebeld worden, bellen naar gratis nummers en opwaarderen. Om je beltegoed weer vrij te maken, moet je het binnen 90 dagen na de bevriezing opwaarderen.

  • Waardeer je in deze 90 dagen op? Dan komt het bevroren tegoed weer vrij. Je kunt weer bellen, sms’en en internetten.
  • Waardeer je in deze 90 dagen je prepaidtegoed niet op? Dan kunt je niet meer bellen en gebeld worden. Je mobiele nummer en simkaart werken niet meer. Wil je weer kunnen bellen, bestel dan een nieuw prepaidpakket of abonnement. Het is niet meer mogelijk om je oude nummer mee te nemen.