Skip to main content

Omdat wij een apart digitenne abonnement hadden en apart hussel was het handig dit samen te voegen. Na een aantal keer bellen is dit gelukt en staat digitenne in ons hussel abonnement.  Na een tijdje kregen we een doos thuisgestuurd om de apparatuur in terug te sturen. Gebeld met klantenservice en uitgelegd dat we nog steeds digitenne hebben en er dus niks terug te sturen viel. Dat zou geregeld worden. Nu weer een herinnering gekregen dat de apparatuur terug moet. Ben blij met het kpn husselabonement maar de klantenservice aan de telefoon werkt heel slecht. Nog nooit gehad dat iets gelijk goed geregeld was. Misschien werkt het hier beter?

Sinds KPN met “Hussel” zijn gestart is er administratief en logistiek van alles gehusseld. Hier zijn al maanden veel klachten over. Alleen op dit forum wordt het door de KPN medewerkers ,zij het soms ook met moeite (niet hun schuld) weer recht gezet!


. Misschien werkt het hier beter?

Hallo @karinaenfrank ,

Vast wel. Hier zitten moderators en andere forumleden die iets voor jou kunnen betekenen. 

Vul jouw forumprofiel aan met postcode, huisnummer en je klantnummer. En geef hier even een seintje wanneer dit gedaan is.

Dan gaat een moderator een notitie plaatsen in de administratie  van KPN. 

(En uiteraard niets terugsturen….) 


@karinaenfrank Bedankt voor het achterlaten van jouw gegevens. Ik zie dat @sailorbobby en @Noordzee jou al verder hebben geholpen, waarvoor dank! Ik heb aan onze logistieke afdeling doorgegeven dat je niets hebt om retour te sturen. De brief kan als niet verzonden beschouwd worden en je ontvangt geen boete.